Северният обход на Бургас не е завършен заради безхаберие. Предишните управляващи се провалиха във всичко.

Това каза лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов по време на посещението си в града ни. Той посети детелината на Северния обход, за да провери докъде са стигнали строителните дейности.

Строителството е на същия етап, на който беше и миналата година. Целият туристически сезон мина и вместо хората на Бургас да го ползват, то влизат в града си и виждат задръстване. Ние щяхме да сме го направили още преди 8 месеца„, заяви Борисов.

Северният обход е един от ключовите проекти Бургас, който ще изведе движението на автомобили извън рамките на областния град.

Това лято пътят трябваше да е готов и да бъде най-натоварената отсечка в цялата страна, която ще улесни транзитния трафик, но строителството спря по необявени причини.

„Същото е положението с най-голямата и хубава зала – Арена Бургас. Тя също си стои незавършена. Дойдоха с обещанието за 4 магистрали, по магистрала на година, а спряха „Хемус“, спряха „Струма“, спряха обхода за Поморие, спряха околовръстното на Пловдив. Две години – нищо. Парите за капиталовите ремонти в бюджета ги харчат за други неща. Причината е безхаберието“, продължи Борисов.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви