Стефан Вълдобрев
Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени

Само споменаването на името „Обичайните заподозрени” предизвиква асоциация за хубава музика, добро настроение и танци.

Стефан Вълдобрев и неговият грандиозен бенд от приятели – Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов-Еко и Стоян Янкулов-Стунджи, са избрали Бургас за една от спирките в лятното си турне.

Едва ли има човек, който да не си е тананикал летния хит „По полека”. Сега талантливите музиканти идват с още много забавни и мелодични парчета, събрали в себе си сладко-соления вкус на лятото, слънцето, морето и любовта.

Самите заглавия на песните предизвикват усмивка и подготвят сетивата за нещо хубаво, забавно и вълнуващо – „Голяма Работа”, „Играча на Мача”, „Правило Едно”, „Приятелю”, „Венерианецът”, „Хубаво ми е” и др.

Публиката ще има удоволствието да танцува и да се забавлява с най-известните хитове на Стефан Вълдобрев и компания, както и да чуе заредените с много енергия песни от миналогодишната успешна продукция “Жълт код”.

Всеки, който иска да стане част от лятната емоция на „Обичайните заподозрени” нека дойде на 30 август от 20:00 ч. в Летния театър.

Стефан Вълдобрев:

Здравей Бургас С огромна радост съобщаваме, че събитието на 30 август в Летния театър няма да е просто концерт – избрахме тази дата и това място за снимките на новия ни видео клип към песента, композирана от Мастър Лечев „И малко от есента“. Рано сутринта, по изгрев слънце, ще снимаме на фара и на покрива на Морското казино, а вечерта ще заснемем кадри по време на изпълнението в театъра. Бъдете с нас и станете част от клипа – ще бъде чудно преживяване. Режисьор е Николай Урумов – продуцент на хитовия филм „Петя за моята Петя“, наш скъп приятел и най-вече – бургазлия 🥰 До вторник вечер!💛 Стефан Вълдобрев

Концертът се реализира в Бургас със съдействието на Културна организация „Арт ателие” и Маруся Русева. Билети се продават на касата на „Часовника” и в мрежата на Ивентим. За повече информация и резервация тел.0894/89 80 98 – Маруся Русева.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви