НФСБ

Национален фронт за спасение на България заложи  на широко профилно представителство в листата си в Бургас.

Сред кандидатите за народни представители има адвокати, инженери, журналисти, лекар, утвърдени имена в различни професионални сфери, представители на общините Малко Търново, Камено и Поморие.

Водач на НФСБ във Втори МИР – Бургас, е юристът Христиан Митев.

Адвокат Митев е известен бургаски юрист и активен политически деец.

Вторият кандидат е Радослав Петков от гражданската квота. Петков е бивш общински съветник, с доказани  качествата и способности в обществено политическия живот.

Като представител на гражданската квота в общината, Петков показа ефективност, като генератор на отлични идеи в полза на обществото.

Третият в листата е многоуважаемият бизнесмен от Бургас – Иван Кузманов. Известен със своя усет в бизнес предприемачеството, абсолютна честност и коректност към служители, и партньори.

В листата изпъква името на известна бургаска журналистка – Марияна Лефтерова, която е позната в медийните среди, като изключителен професионалист и безкомпромисен експерт.

Ясна е и програмата, която ще следва НФСБ в предизборната си кампания и след изборите.

Със сигурност единият от ангажиментите, които кандидатите на НФСБ ще остояват е предложение,  като готов законопроект на депутатите от 47 НС, свързано  с намаляването на данък добавена стойност за електрическата енергия.

„Намаляването на ДДС-то за електрическата енергия, както и въвеждането на необлагаемия минимум в размер на една минимална работна заплата за страната за тези, които работят по трудови и граждански договори. По този начин няма да помпим инфлацията, което се направи за съжаление с последната актуализация на бюджета“, обяви водачът на листатаХристиан Митев.

Христиан Митев посочи най-сериозните грешки на предходното управление, довели до тежка политическа и икономическа криза.

„Фрапантните грешки са, първо, на ниво елементарна политическа култура, неумение за водене на какъвто и да е политически диалог с опонентите, независимо какви са те. Особено когато става дума за защита на националните интереси.

Както и поставяне на частни интереси над държавните и над обществените.

В резултат на всичко това са и тези кризи, на които сме свидетели. Не само с цените на газа. Както виждате, и с мигрантската криза – в резултат на това, че от края на 44 НС почти нищо не е правено нито за укрепване на оградата на границата, нито за подготовка на кадровия състав на гранична полиция и на МВР за охрана на държавната граница“, допълни Митев

Листата на НФСБ в Бургас наброява 19 имена.

На регистрацията й в РИК присъстваха, освен водачът Радослав Петков, Антон Стоянов, Янчо Милев, Марияна Лефтерова и Севдалина Пенева.

Имената в листата на НФСБ са:

 1. Христиан Митев
 2. Радослав Петков
 3. Иван Кузманов
 4. Антон Стоянов
 5. Рафаел Левиев
 6. Боян Дяков
 7. Димитър Вълев
 8. Ивайло Вагенщайн
 9. Вера Минчева
 10. Диана Фъртунова
 11. Севдалина Пенева
 12. Вълчо Чайков
 13. Даниела Радева
 14. Ивайло Стаматов
 15. Янчо Милев
 16. Ганка Георгиева
 17. Георги Ваташки
 18. Стоян Димитров
 19. Марияна Лефтерова

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви