Възраждане

Възраждане представиха Бургаската си листа за изборите. Заместник председателят на патриотичната формация Цончо Ганев, обяви избора, който е направило ръководството на партията на кандидатурите на народни представители от Втори МИР Бургас.

Водач на ПП Възраждане за Бургас и област е Цончо Ганев.

Той  е икономист по образование, бивш заместник председател на НС в 47 – я парламент, политик с богат управленски и административен опит. Втори в листата е Борис Аладжов, който е председател на Възраждане за Бургас, който е също е икономист.

Третото място е отредено за Звезделина  Каравелова, която е председател на Възраждане в град Несебър. Дамата притежава собствен бизнес в туристическия сектор и е учредител на една от най-големите родителски организации в България, тясно свързана с всички социални проблеми в страната.

Приоритетите, които ще защитават новите избраници в 48-то НС са на национално ниво, като главен  ще бъде „Преосноваването на България“

„Крайно време е да преосновем нашата държава, която 32 години беше опустошавана от свои и чужди. Изправени сме пред безпрецедентна икономическа, политическа, международна и демографска кризи. Не вземем ли мерки в най-скоро време, България и народът ни са на път да изчезнат от геополитическата и демографска карти на света.

Единствената сила, която може да се справи с това тежко положение е Възраждане, но ни трябва пълно мнозинство за съставяне на кабинет. Няма да се коалираме с други партии, защото политическите им възгледи за страната са в разрез с нашите виждания за просперитет на България.

На предстоящите избори ще се борим за пълно мнозинство, както и за минимум 5 депутати от Бургаска област в НС“, обяви  Цончо Ганев на специална пресконференция в морския град.

Според него партията е готова да поеме управлението на страната, разполага с конкретни програми за справяне с кризите във всички сектори, като за тази цел са подбрани внимателно експертни лица.

„Всички са с богат опит в своята си сфера и най-важното е, че са готови да работят само и единствено в полза интересите на България“, допълни Ганев.

Като част от предизборната си програма от Възраждане обявиха, че при евентуално спечелване на изборите с абсолютно мнозинство, ще обявят Референдум за излизане от ЕС и НАТО, противопоставяне срещу приемането на еврото, като национална валута, укрепване на отношенията с Русия и премахването на американските бази от страната, ако откажат да заплащат наем за престоят си тук.

„Не ние, а народът ще реши, дали да излезем от ЕС и НАТО, но ще инициираме Референдум по тези въпроси.

Приемането на еврото като национална валута ще е последния пирон в ковчега на България. Що се касае за отношенията ни с Русия, те трябва да бъдат изгладени само и единствено с икономическа цел. Не може да си позволим да прекратим доставките на газ от Газпром, защото друга евтина и сигурна алтернатива няма. Производството ни ще колабира, а едни евентуални контрасанкции от страна на Руската Федерация, ще се отразят пагубно и върху ядрената ни енергетика, Лукойл, Тецовете, и въобще всестранно  икономически.

Имаме нужда от своя, силна армия, която да ни защитава, а не от НАТО, която, ако утре стане конфликт, няма да направят нищо друго, освен да ни пишат съчувствени телеграми и писма“, заяви Ганев пред журналисти от бургаските медии.

Пълната листа на ПП „Възраждане“ за предстоящия вот:

 1. Цончо Ганев- заместник председател на Възраждане, икономист, бивш депутат и заместник председател на НС през 47 -ят парламент .
 2. Борис Аладжов – председател за Възраждане  – Бургас, икономист
 3. Звезделина Каравелова – председател за Възраждане – Несебър, бизнесдама, основател и ръководител на най-голямата родителска асоциация в България.
 4. Александър Койчев – икономист, секретар на Възраждане – Бургас.
 5. Виктория Върбанова – в момента студент.
 6. Димитър Петков – председател на Възраждане – помория, бивш служител на МВР – старши полицай в Гранична полиция.
 7. Снежана Йорданова – педагог, председател на Възраждане – Приморско.
 8. Мартин Русинов – предприемач – животновъд.
 9. Здравко Стартиев – работи в сферата на сигурността, експерт по сигурност и отбрана.
 10. Александър Бакърджиев – бизнесмен.
 11. Ангел Калинков – икономист.
 12. Атанас Аврамов – завършил военна академия, специалист в областта на отбраната.
 13. Илко Динев – завършил военна академия, специалист в областта на отбраната.
 14. Надежда Чолакова – специалист по графичен дизайн.
 15. Радостин Желязков – икономист – счетоводител.
 16. Петър Кюркчиев – УНСС, международен туризъм.
 17. Драгомир Дончев – бизнесмен.
 18. Деян Атанасов – икономист.
 19. Пролетина Ковачева – медицински специалист.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви