ПП „Изправи се България“ регистрира в РИК-Бургас листатата си с кандидати за народни представители за 2-ри МИР. Водач е адвокат Добромира Полименова. Самата листа е от 11 кандидати за депутати, всички експерти в своята област.

Водач съм заради поканата, която ми отправиха майките от „Системата ни убива“. Самата аз съм майка на дете с увреждания. Събрали сме добър екип и се надявам гласоподаватели да ни подкрепят. Последните години показаха, че политиците не се грижат хората. Влизат в парламента и след това всичко се забравя„, коментира адвокат Полименова.

Вторият в листата д-р Симеон Бабуров бе категоричен, че Изправи се България“ са партията с най-ясни послания към обществото. Приоритети са справяне с растящата инфлация, цената на енергията и социалната политика.

Адв. Добромира Полименова е родена в гр. Бургас. Член на Адвокатския съвет на Бургаската адвокатска колегия. Била е Председател на Училищното настоятелство но Основно училище „Братя Миладинови“ и Председател на Обществения съвет на Гимназията за романски езици ПГРЕ „Г. С. Раковски“- гр. Бургас.

Учредител в няколко Сдружения с нестопанска цел на семейства на деца с увреждания. Самата тя е майка на дете инвалид. Завършила е Руската езикова гимназия в Бургас. С висше юридическо и висше инженерно образование. Има Адвокатска кантора в Бургас и гр. София и е с 25 години юридически стаж.

Пълната листа на ПП „Изправи се България“ за предстоящия вот.

1. Добромира Полименова – адвокат
2. Д-р Симеон Бабуров – управител на МЦ Поморие-1 ООД
3. Даниел Иванов – бизнесмен
4. Виктория Зайкова – финалист в „Хелс китчън“
5. Кремена Петрова – икономист
6. Пламен Делев – инженер-лесовъд
7. Николай Гроздев – финансист
8. Боряна Тодорова – хотелиер
9. Милка Бодурова – икономист
10. Мартин Мартинов – мениджър (създател на кампанията „Подай ръка“)
11. Димитър Василев – инженер

2 КОМЕНТАРИ

  1. Клоунът Живко Тъпаков го няма в листата, това е добре. Явно е наясно че само за престиж се явяват защото и 1 процент няма да вземат. Закривай…

    • Вие пък от къде знаете колко процента ще вземат. Социологическите проучвания им дават над 3%. Майките от „Системата ни убива“ за първи път са на избори и обединени с Мая Манолова имат реален шанс да влязат в Парламента.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви