Знаем кои са максимално ефективните решения и имаме хората, които да ги осъществят. Трябва да върнем доверието на хората в държавата.

Това каза водачът на листата на ГЕРБ-СДС Жечо Станков след регистрацията на партията в РИК-Бургас.

Всички се притесняваме от инфлацията. Тази битка трябва да бъде проведена от държавата и да не мине през джоба на хората. Изключително важно е да се върнем към нормалността и предвидимостта на доходите. Държавата трябва да си влезе в роля. За нас са важни срещите с хора, личните ангажименти и контактите с местната власт„, продължи Станков.

Той изрази надежда, че всички политически сили са разбрали, че чрез всяване на омраза, не може да се постигне нищо добро за България.

Като пример той даде ПП ГЕРБ, които 8 месеца били в опозиция, но въпреки това предлагали действия и работещи идеи.

Заложихме на местните хора, защото въпреки, че изборите са национални, то се определя бъдещето на държавата. Много е важно в управлението да са местни хора, които са запознати с проблемите тук. Приемам напълно Любен Дилов – син като местен човек, защото той прекарва повече време по морето, отколкото в София„, сподели от своя страна областният председател на ПП ГЕРБ Иван Алексиев.

Вторият в листата Любен Дилов – син заяви, че от Гергьовден са настоявали да има промени в листите за тези избори.

„Логиката ни идваше от това, че държавата е хаос. Единственото, което работи сега са общините. Бургас е илюстрация за това. Искахме навсякъде в листите ни водачи да бъдат ясно изразени местни личности. Имаме страхотна листа и вярваме, че ще имаме страхотен резултат„, каза той.

3 КОМЕНТАРИ

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви