Кръгове

На фона на феноменалната 2021 г., в която издавате своя възхваляван от критиците и оглавяващите класациите на втория студиен албум Life By Misadventure , Rory Graham (известен още като Rag’n’Bone Man ), завършва фестивалния сезон с брилянтното ново парче „Circles“ с участието на английски рапър Ocean Wisdom .

Като дългогодишни приятели от Брайтън, Рори кани Ocean Wisdom да си сътрудничат в изданието . С него те от празнува т чрез лятото органична и комбинация от таланти те им .

„ Ocean и аз се познаваме от Брайтън. Първоначално бяхме свързани чрез Rum Committee и двамата издавахме музика чрез High Focus Records . Наблюдавах внимателно кариерата му и той се превърна в истинска легенда . . хубаво е най- накрая да творим заедно “ , казва Рори .

„Фен съм на Rags , още откакто Prince Kong ми показа запис „still got the blues“. Спомням си как го гледам да изпълнявам „Slip Jam“ и всички казваме, че ако не стане известен , музикалният бизнес не струва! Б лагодаря ти, че ме покани да се включиш в парчето “ , сподели Ocean .

Последният студиен албум на Rag’n’Bone Man Life By Misadventure е един от най-силните дебюти за последната година. Изкачвайки се на върха на британските класации за албуми при излизането си през май, той задържа позицията в Топ 10 в продължение на 7 седмици, печелейки златен сертификат . Оттогава изпълнителят прави някои страховити шоута – както на наградите BRIT , така и на концерта Olympics Homecoming .

След завършването на напълно разпродаденото си турне в Обединеното кралство и Ирландия миналата година, Rag’n’Bone Man прекарва в голяма част от 2022 г. в лятна обиколка на Европа. Парчето „Circles“ е изпълнено по време на поредицата от концерти, което прави един наистина дългоочакван сингл .

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви