Ива Иванова

Новоназначената за заместник изпълнителен директор в ДФ Фонд „Земеделие“ Ива Иванова не е на снимката, която BurgasNews публикува. Това заявиха от пресцентъра на фонда. Съвпадение на имената е причина за объркването. Информацията, че дамата е от Бургас също се оказа невярна. 

Г-жа Иванова е родена и израснала в София.

Екипът се извинява на Ива Иванова и публикува актуална информация за нейната кариера.

Ива Иванова ще бъде с ресори Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 (ПРСР) и Програма за морско дело и рибарство (ПМДР) 2014-2020

Ива Иванова е родена през 1986 г. Има бакалавърска степен по Икономика от Икономически университет – Варна. Притежава две магистратури – „Международен бизнес“ от Икономически университет – Варна и „Право на Европейския съюз“ – съвместна инициатива между Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и Университета в Нанси (Франция). Владее английски и руски език.

До 2009 г. Иванова е работила в банковия сектор. От 2010 г. до момента заема различни длъжности в Централно управление на Държавен Фонд „Земеделие“ – главен експерт, началник отдел и директор дирекция „Договориране по прилагане на мерки за развитие на селските райони”

С решение на Управителния съвет на ДФ „Земеделие” от 19 август 2022 г. Ива Иванова е назначена за заместник изпълнителен директор с ресори Програмата за развитие на селските райони 2014-2020 (ПРСР) и Програма за морско дело и рибарство (ПМДР) 2014-2020.

1 КОМЕНТАР

  1. Леле, какви сте измамници! Как да не е от Бургас! Може да пишете, че не е от Бургас, но този бургаски акцент, който владее до съвършенство, не може да се скрие за съжаление! Нито говори английски, камо ли пък руски. Два пъти я канят в Брюксел, с нея пътуват цяла гвардия, включително и преводачи! Ива освен това е 100% компаньонка позната доста добре на определени хора! Така, че с тази фалшива и измислена статия само оплесквате още повече работата!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви