Жена уби двама и рани трети в Атланта
Жена уби двама и рани трети в Атланта

Жена откри стрелба, уби двама души и рани трети на две различни места в квартал „Мидтаун“ в американския град Атланта. А по-късно, след няколко часа издирване, бе арестувана на летището на града, преди да премине през проверката за сигурност. Това съобщи местната полиция, цитирана от АП и БТА.

Жертвите са Уесли Фрийман, 41-годишен от Атланта, и Майкъл Шинерс, 60-годишен, който живее в предградието Алфарета. Фрийман, който починал в близката болница, бил прострелян шест пъти, а Шайнърс – три пъти, съобщиха от агенцията.

Временният началник на полицията Дарин Шербаум заяви, че стрелбите не изглеждат случайни действия. И допълни, че обширната мрежа от камери в града е помогнала за бързото проследяване на заподозряната.

Силите на реда засега не разкриват името на задържаната жена.

Полицията се отзовала на сигнал за стрелба около 13:45 ч. местно време и откри двама простреляни в първата сграда, един от които починал, а другият бе откаран в болница.

Още докато били на мястото на инцидента полицаите получили друг сигнал за стрелба във втора сграда на по-малко от 2 км от първата. Простреляният там е бил закаран в болница и по-късно починал. Полицията в Атланта съобщи, че разследва дали двата инцидента са свързани.

Заподозряната първоначално успяла да се укрие, принуждавайки полицията да затвори улици и да предупреди местните жители да не излизат от домовете си. Благодарение на записите от видеонаблюдението в града полицията успяла да открие и задържи заподозряната на международното летище в Атланта.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви