Детският хирург проф. д-р Красимира Калинова вече ще преглежда в МЦ „Св. Николай Чудотворец“, медицинският център на УМБАЛ Бургас.

Проф. Калинова е познато име в града ни, защото от 2007-ма година досега бе гостуващ специалист в частни лечебни заведения.

От този месец тя се присъединява към екипа на МЦ „Св. Николай Чудотворец“ и ще консултира първите си пациенти на 26.08 и 2.09 т.г.

Прегледите няма да бъдат със Здравна каса поне до края на годината. Цената е 80 лв. Записвания на часове се осъществяват на регистратурата на МЦ „Св. Николай Чудотворец“, 0879545034 от 12 до 14 ч. в делнични дни.

Проф. д-р Красимира Калинова е специалист по обща и детска хирургия. Тя е ръководител на сектора по детска хирургия в Медицински факултет Стара Загора и републикански консултант по детска хирургия. Специализирала е в Германия и Австрия.

Родителите могат да потърсят консултация при проф. Калинова по повод на: вродени малформации на коремните органи при бебета и малки деца, хернии, проблеми с пикочо-половата система, детска урология, криптохизъм (скрит или „асансьорен тестис“), както и за други хирургични проблеми.

Добре е при прегледа да се носи предишна медицинска документация, ако такава е налична.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви