Demi Lovato представи осмия си студиен албум  HOLY FVCK 

Със седем студийни заглавия зад гърба си, всички от които дебютирали в Топ 5 на Billboard 200Demi Lovato представи осмия си студиен албум  HOLY FVCK през Island Records. Музикалната колекция от 16 песни е пътешествие, основано на рок и поп-пънк корените на изпълнителката и е ретроспекция на нейния житейски опит. Представен с водещия сингъл Skin of My Teeth“, в HOLY FVCK  певицата търси път към вътрешната сила, за да победи демоните в себе си.

„Създаването на този албум е най-удовлетворяващият ми творчески процес досега и съм благодарна на моите фенове и колеги, че споделиха пътуването с мен. Никога не съм се чувствала по-сигурна в себе си и музиката, която правя. Благодаря на моите Lovatics, които се забавляват с мен от самото начало и на тези, които тепърва ще се присъединят към нас. Този запис е за вас“, заявява Demi.

Demi Lovato, първоначално известна със своя актьорски талант, се превърна в музикален феномен заради забележителните си вокали и се отвърждава като световна сензация с многомилионна аудитория в социалните мрежи. От баладичното парче „Skyscraper“ до супер хитовете  „Sorry Not Sorry“ и „Cool for the Summer“, дискографията на Demi демонстрира качества, които не познават граници и успешен подход за смесване на жанрове – поп, R&B , рок, соул и др.

Demi ще представи HOLY FVCK на феновете в Южна и Северна Америка тази есен. Организирано съвместно с Live Nation, турнето с 32 дати започна миналата събота на панаира в щата Илинойс и ще продължи в Южна Америка със спирки в Бело Оризонте, Богота и много други, а на 22 септември изпълнителката се отправя към Северна Америка.

ТРАКЛИСТ:

1. FREAK ft. YUNGBLUD

2. SKIN OF MY TEETH

3. SUBSTANCE

4. EAT ME ft. ROYAL & THE SERPENT

5. HOLY FVCK

6. 29

7. HAPPY ENDING

8. HEAVEN

9. CITY OF ANGELS

10. BONES

11. WASTED

12. COME TOGETHER

13. DEAD FRIENDS

14. HELP ME ft. DEAD SARA

15. FEED

16. 4 EVER 4 ME

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви