Извънредно неудобно

Стефания Колева, Здрава Каменова и Богдана Трифонова ще направят премиера на новата си комедия „Извънредно неудобно“ в четири града през септември. Постановката е третата от успешната авторска поредица, включваща представленията „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“. Тя ще се играе в Бургас на 30 септември.

„Извънредно неудобно“ отново представя истински истории, събирани от живота. Този път те са обединени от неудобството, срама, конфузните ситуации, които всички преживяваме. Публиката ще се забавлява с разкази за домашни любимци, хипохондрици, гръцки остров, японско турне, деца, свекърви, една варицела, три раждания…

Разбира се, всичко това ще бъде в компанията на музика, танци и неповторимото чувство за хумор на трите актриси, които признават, че изобщо не им е неудобно да поканят зрителите на новата си постановка.

„Извънредно неудобно“ е по идея на Здрава Каменова в съавторство с Богдана Трифонова. Композитор на музиката е Добромир Кисьов, а художник по костюмите – Стефания Колева.

Премиерата на „Извънредно неудобно“ ще бъде в четири града. Всичко започва в Пловдив на 9 септември, следват София на 13 септември, Варна на 20 септември и Бургас на 30 септември. Предстоят още дати в страната и чужбина.

Комедийната театрална поредица „Извънредно…“ е изключително успешна, като само за последната година „Извънредно положение“ и „Извънредно любовно“ са гледани от близо 35 000 души публика в над 20 града.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви