SCORPIONS

Легендарната немска група SCORPIONS изненадва с премиерата на сингла “ Hammersmith  . Той не просто е посветен на величествения културен център Hammersmith , а е и съвременен манифест, отразяващ безграничния ентусиазъм на бандата, който тя все още има към хард рока и метъла – корените на нейната слава. 

Hammersmit h е ​​разположен в едноименния квартал на Лондон. Някои от изпълнителите, които са имали привилегията да свирят там, са легандарните групи The Who, Queen, AC/DC, Motörhead, Metallica и SCORPIONS.

Музиката, композирана от основателя на SCORPIONS – Rudolf Schenker , барабаниста Mikkey Dee и Magnus Axe , е страхотна възможност за певеца Klaus Meine (текст) да докаже, че неговите рок вокали са толкова невероятни, колкото и баладичните му тонове. Парчето „Hammersmith“ , което е за да бъде представено като бонус трак към британската версия на последния им албум – Rock Believer , безапелационно е много специална част от новия репертоар на суперзвездите.

„Песента не се връща към времето, когато все още бяхме в малките клубове и просто мечтаехме някой ден да свирим в храма на рока – Hammersmith Odeon ,“ споделя Клаус Майне.

Музкалната колекция Rock Believer , премиерата на която беше през февруари, е записана най-вече в Peppermint Park Studios в Хановер, Германия и е смесена в легендарното Hansa Studios в Берлин от известния инженер Майкъл Илбърт ( Тейлър Суифт, Кейти Пери) Той е издаден точно на 50 години след дебютния албум на SCORPIONS – Lonesome Crow (1972).

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви