На 15 август около 07.43 ч. на бургаската улица „Захари Стоянов“ възниква пътен инцидент, при който лек автомобил „Пежо 307“, с бургаска регистрация, управляван от 56-годишен мъж от Созопол, катастрофира самостоятелно, блъскайки се в крайпътната мантинела.

Констатирано е, че причина за катастрофата е инфаркт на водача, вследствие на който мъжът починал, а останалата без контрол кола самокатастрофирала.

На същия ден около 10.05 ч. на бургаската улица „Индустриална“, лек автомобил „Фолксваген Джета“, със софийска регистрация, управляван от 32-годишен мъж от пловдивското село Царацово, при излизане от крайпътен паркинг на улица „Индустриална“», отнема предимството и блъска правомерно движещия се в права посока мотоциклет „Хонда“, с бургаска регистрация, управляван от 51-годишен бургазлия.

От инцидента са пострадали водачът на мотоциклета и 44-годишната му съпруга, която също се придвижвала с мотора.

Двамата са откарани в УМБАЛ – Бургас и настанени в отделение „Реанимация“ с диагноза „политравма“. В резултат на получените наранявания по-късно в болницата 44-годишната жена починала.

Около 22.33 ч. снощи на кръговото кръстовище на бургаските улици „Тодор Александров“ и „Захари Стоянов“, водачът на лек автомобил „Хонда“, с бургаска регистрация – 41-годишен бургазлия предприема преместване от най-дясната пътна лента към средната, като се блъска в движещия се пред него лек автомобил „Мерцедес“, с пловдивска регистрация, управляван от 41-годишен бургазлия. Водачите са тествани за употреба на алкохол, като пробата на водача на „Хондата“ била 0.53 промила.

От пътния инцидент същият получил контузия на левия крак, прегледан и освободен за домашно лечение, без опасност за живота.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви