Полиция
Три катастрофи за два дни

Около 13.02 ч. по пътя Созопол – Бургас, в района на “Ченгене скеле” възникнал инцидент с лек автомобил “Ауди А 6”, със софийска регистрация, съобщиха от полицията.

Преди КПП “Пода”, обслужван от гранична полиция, вероятно поради получена информация, автомобилът обърнал посоката си на движение и започнал да се движи насрещно на автомобилите, пътуващи в посока Бургас.

“Ауди”-то успяло да блъсне странично четири коли, като в района на “Ченгене скеле” се блъснало челно с  лек автомобил „Нисан кубистър”, с бургаска регистрация, чийто водач е откаран в УМБАЛ Бургас за уточняване на получените от пътния инцидент наранявания.

Водачът на “Ауди”-то и неговите спътници, превозвани както в купето, така и в багажника, са избягали в гориста местност, но благодарение действията на 4 екипа от граничен полицейски участък – Бургас и сектор “специализирани тактически действия” към РДГП Бургас са задържани.

Установено е, че водач на “Ауди”-то е 47-годишен грузински гражданин, а превозваните от него 12 мъже са преминали нелегално границата на България и са от сирийски произход. Задържани са в ГПУ Бургас. Работата по случая продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви