Джиджи Хадид е популярно лице от модния подиум. Тя неведнъж ни е вдъхновявала за нови покупки. След години наред, в които бе лице на най-различни марки, ето че ще застане от другата страна и ще създаде своя. Това обяви самата тя в социалните мрежи.

В профила си в социалната мрежа звездата сподели снимка, с която провокира своите последователи. На нея тя е седнала на земята, разглеждайки различни цветове и материи. Първоначално никой не се сеща какво точно прави тя. Но от текста към нейната публикация разбираме, че тя подготвя собствена линия трикотаж, наречена Guest in Residence.

„Работя върху нещо…“, написа 27-годишната Хадид и добави, че го прави с много любов.

Освен различните цветни мостри, виждаме и първите етикети на въпросната марка, които вероятно ще бъдат пришити към плетените модели, с които Джиджи е избрала да се представи пред публиката.

Макар някои да очакваха моделът да пусне по-секси облекла, от нейната галерия се вижда, че тя се е спряла на по-удобни и комфортни дрехи за ежедневието. Основната материя, с която ще работи, е кашмир.

Най-вероятно първата колекция на звездата ще се върти около пуловери и суитшърти с качулка, меки пижами и спортни комплекти от панталон и горнище.

След като провокира вниманието на хората, Джиджи Хадид добави към представянето си в Instagram, че е основател и творчески директор на Guestinresidens. Марката вече има своя собствена страница в социалната мрежа, където очакваме скоро да видим повече за първите дрехи, създадени от красавицата.

Все още не е ясно кога точно ще бъде пусната първата колекция.

Междувременно много колеги, приятели и близки на модела ѝ пожелаха успех като дизайнер на трикотаж. И добавиха, че нямат търпение да си купят първи от нейните дрехи. Сред тях бе и Хейли Бийбър, която е близка с Джиджи.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви