Shaggy

Най-големият фестивал в Черноморието   започна SPICE Music Festival – Бургас отново е арена за танци, музика и добро настроение!   

В първата фестивална вечер началото беше сложено от  Gipsy Kings , които получиха от публиката и развяха българското знаме,

Loona  , Bellini  , Dario  , Kaoma  , Double  you , The  Weather girls , Chimo  Bayo и много други. Тази вечер на сцената очакваме да се качи носителят на две награди Грами  Шаги  с уникално шоу!       

„Сложете най-големите си усмивки и елате да се забавлявате заедно“– прикани всичките си фенове  Shaggy , който от два дни е в Бургас.

Освен него на две сцени на фестивала днес и утре ще видим ARASH ,  Gala ,  Down Low ,  Magic Affair ,  Heather Small  (гласът на  M People),  Liberty X ,  Londonbeat ,  Cascada ,  DJ Sash ,  Basic Element ,  Fab Morvan от  Milli Vanilli ,  Отаван и много други.           

SPICE Music Festival продължава до неделя включително в Пристанище Бургас. Не пропускайте да си припомните атмосферата на 90-те и да се заредите с добро настроение!   

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви