Ангелите са същества от светлина

Ангелите се считат за посланици на Бога на земята. Всеки при своето кръщение получава настойник, който защитава от сериозни проблеми и помага да преживее проблемите в живота. В света има не само добри, но и тъмни ангели. Тъй като духовният свят е в тесен контакт с хората, благодарение на специални ритуали, човек може да се свърже с невидими духове и да потърси тяхната помощ или съвет.

Как да се обадите на ангел?

Има няколко начина да се свържете с божествените помощници. По време на ритуала е много важно да вярвате в успеха. Ангелите идват само при чисти и любезни хора, така че ако имате зад гърба си грехове, то си струва да се покаете и да пречистите. Помнете, че не трябва да разстройвате духовния свят от дребни неща.

Как да се обадите на Ангела на желанието?

Ако човек има мечта, но не знае как да я изпълни, може да прибягва до помощта на Висшите сили. За да се обадите на асистент, трябва да напишете писмо с желания. Първо – ясно формулирайте вашето желание. Отпуснете се и освободете главата си от всички мисли.

Сложете писмото на масата, така че слънчевата светлина да е върху хартията. Текстът може да бъде написан със собствени думи, главното е, че молбата трябва да бъде искрена и да излиза от сърцето. Например текстът може да изглежда така:

„Търся приятелски ангел, който да изпълни желанието ми. Елате при мен и ми помогнете, небесно същество. “

След като напишете писмото, поставете дланите си върху хартията, затворете очите си и представете ослепителна светлина пред вас. След това прочетете текста. Сгънете листа и го поставете на уединено място. Трябва да чакате ангела да изпълни желанието.

Как да се обадя на Гардиън Ангел?

Необходимо е да извършите ритуала в пълна тишина. Седнете в удобна позиция, отпуснете се и изчистете мислите си. Започнете да мислите за нещо красиво, например, за поляната на цветята, морето, слънцето и т.н. Можете да се обадите на добър ангел от пазителите с помощта на молитва, тъй като тези думи са надарени с голяма енергия. Фактът, че са ви чули, може да се докаже от внезапен вятър, или от някои приятни усещания. След това можете да помолите за помощ при реализирането на желанието, или да зададете въпросите, които ви интересуват. Остава само да благодарите на ангела.

Как да се обадите на Ангела на Любовта?

Ако имате проблеми в личния ви живот, тогава можете да промените всичко с помощта на обикновен ритуал. Най-добре е да го направите в петък при нова луна. Необходимо е да имате 2 розови конични свещи, собствена снимка и червено сърце от хартия. От другата страна на сърцето напишете вашето желание, но не е необходимо да посочвате конкретното име на любимия човек. Помолете ангела да помогне да ви изпълни желанието и да дойде на помощ. Поставете свещите на разстояние една от друга и между тях сложете снимка, покрита от сърцето. Запалете свещите за 5 минути. След това ги избутайте една към друга и ги изгасете. Благодарете на ангела. Правете такъв ритуал в продължение на 7 дни. В последния ден изгорете снимката и сърцето. След това ги скрийте на уединено място. Когато желанието се сбъдне, не забравяйте да благодарите на ангела.

Как да се обадя на ангела на смъртта?

Най-често злите сили се търсят за отмъщение, но трябва да се има предвид, че всеки ритуал има своите последици и че призивът на тъмния ангел ще трябва да бъде платен. Ритуалът изисква жертва – черна кокошка или по-скоро нейната кръв. Ритуалът се провежда на пълнолуние. На пода начертайте пентаграма, а в ъглите подредете свещите. В центъра започнете да капете кръвта и да призовете духа. Няма определено заклинание, което да призове ангела на смъртта, така че кажете каквото си мислите, че е правилно. Когато той дойде, ще изпитате усещане за студ. След това можете да задавате въпроси. За да завършите ритуала, благодарете на ангела и напуснете стаята, без да поглеждате назад. Можете да премахнете последиците от ритуала само на следващия ден.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви