Една от честите причини за промяна на обзавеждането е,че се уморявате от същия стар вид и искате да разнообразите стаята си. Понякога просто купувате нещо наистина малко като цветна табуретка или прекрасен малък стол с акценти и готово – външният вид на Вашата трапезария е напълно променен.

Друга причина е когато се премествате на друго място, няма значение дали е под наем или закупуване на къща. Това винаги включва покупка или пренареждане на мебели.

Начини за освежаване

Пребоядисването на стените доста често е основната стъпка за освежаване на стаята и корекция, но не е за всеки. Освен това ще трябва внимателно да обмислите дали новият Ви цвят би съвпаднал със старите Ви мебели. Препоръчваме да замените някои от по-старите си мебели с по-нови, по-подходящи модели, за да направите стаята си по-изискана и приятна.

Какво да правя със старите неща?

Готови ли сте за промяна, но не знаете как да се отървете от старите си мебели? Помислете за следните неща:

Друга стая

Ще се изненадате колко често старото обзавеждане може да служи в различна стая – в повечето случаи ще вдъхнете втори живот на по-старите си мебели, когато ги поставите на друго място.

Гараж

Вероятно имате гараж или друга „сервизна зона“ в дома си, която не е задължително да е луксозна. Повечето от дълго ползваните мебели ще служат най-добре в тези области.

Продайте ги

В повечето случаи ще можете да продадете обзавеждането си за малка част от първоначалната цена на хора, които действително се нуждаят от тях.

Дарете ги

Много хора навън биха оценили Вашите използвани мебели като подарък.

Колко често трябва да сменям обзавеждането си?

Слушайте инстинкта си, никой няма да Ви каже колко често трябва да правите нещо подобно. 5 години са напълно достатъчни, за да свикнете с каквото и да е до степен, че ще посрещате всяка промяна и ремонт с голямо удоволствие.

Съвети от хипермаркет за мебели и обзавеждане Sorbe.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви