Арест
Арест

В резултат на полицейските действия на служители от Четвърто Районно управление – Бургас по отношение грабежа на портфейл, собственост на 31-годишен мъж, съдържащ лични документи и вещи и сумата от 200 лв., осъществен около 05.25 ч. на 01.08.т.г., е установен извършителя на деянието.

Това е 39-годишен криминално проявен и осъждан бургазлия. Констатирано е, че същият непосредствено след деянието направил опит да изтегли пари от ограбената банкова карта.

На извършителя на грабежа е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража“ за срок до 72 часа. Работата по цялостното документиране на случая продължава от служители на Четвърто Районно управление – Бургас.

Служители от Районно управление – Царево установили извършителя на кражбата на паричната сума от 1 250 лв., осъществена на 19.07.т.г. от аптека, разположена в к-г „Оазис“ край с. Лозенец.

Това е 47-годишен криминално проявен софиянец, на когото е повдигнато обвинение и на 01.08.т.г. е взета мярка за неотклонение „задържане под стража“. Работата по случая продължава.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви