Уил Смит е потърсил Крис Рок, за да му се извини за плесницата на сцената на наградите „Оскар“, съобщава Би Би Си, като цитира видеоразговор на Уил Смит с негови фенове.

Актьорът заявява, че е „посегнал“ към Крис Рок, след като го зашлеви на наградите „Оскар“, но комикът е заявил, че не е готов да говори.

Шамарът се превърна в сензация, а Уил в злодей, след като реши по този начин да защити съпругата си от неуместната шега на Рок.

Смит публикува видео, показващо шамара, в което той повтори извинението си.

„Крис, извинявай. Поведението ми беше неприемливо. Тук съм винаги, когато си готов да поговорим“, казва Уил Смит.

Досега той е давал само кратки писмени изявления за случилото се.

Във видеото се вижда как Смит отговаря на въпроси, зададени от фенове. Той сам чете въпросите, обръщайки се директно към камерата.

„Прекарах последните три месеца в преосмисляне и разбиране на нюансите и сложността на случилото се в онзи момент. Не прецених колко хора бяха наранени тогава… Няма част от мен, която да смята, че това е правилният начин да се държа“.

Смит обяснява: „Свързах се с Крис и съобщението, което той ми върна е, че не е готов да говори и когато е, ще протегне ръка“.

Уил завява още, че съпругата му Джейда не го е молила да направи нещо, за да я защити, след като Рок се е пошегувал. „Джейда няма нищо общо с това…Искам да се извиня на моите деца и семейството си за всичко, което ни причиних“.

Смит добавя към разкаянието си и извинение към своите колеги.

„Наистина, сърцето ми се разбива заради това, че откраднах и опетних вашия момент“, казва актьорът.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви