Въпреки че други ярки цветове, като розовото, са модерни за лято 2022 година, жълтото може да направи вашите тоалети уникални, като същевременно следва тенденциите.

Ако все още не сте убедени, че този оттенък трябва да присъства в гардероба ви, ние имаме няколко начина да променим мнението ви.

Повдига настроението

Освен че следвате популярна модна тенденция, носенето на жълто това лято може буквално да подобри настроението ви. Хромотерапията, наричана още цветотерапия, може да бъде проследена до древните египетски и индийски практики и философии.

Според тях, цветната терапия се върти около идеята, че хората реагират по различен начин на различни цветове. Що се отнася до нейната ефективност, проучване от 2019 година показва, че тя работи за намаляване на тревожността при децата в училище.

Едноцветни комплекти

Най-смелите фенове на модата може да бъдат привлечени от създаването на монохромно жълто облекло. Потапянето в едноцветните комплекти обаче може да бъде леко смущаващо, особено когато се използва цвят, който привлича окото. Ключът към справянето с тези несигурности, е по-малкото обмисляне.

„Когато става въпрос за решения, които отговарят на всички изисквания, едноцветните тоалети продължават да царуват“, пише Саманта Сътън от InStyle. Ако покажете увереността, че може да създавате монохромна визия, ще изглеждате като един истински моден гуру.

Не е тайна, че жълтият цвят може да бъде заслепяващ. Ето защо експертите препоръчват да заложите на меки нюанси, когато се обличате в едноцветни тоалети.

Съчетаване с други цветове

Ако монохроматичното обличане не е по вкуса ви, има много допълващи се цветове за вашата жълта визия.

Според дизайнери, жълто и зелено е най-новата странна микротенденция в интернет и по подиумите. Те наричат този вид „кенче Спрайт“, но въпреки закачливото име, комбинацията е приета доста добре от всички в модната индустрия.

Една популярна вариация, която моделите и инфлуенсърите обичат, е жълт тоалет със зелени обувки. Този ансамбъл е перфектното модно изявление за градските улици или нощните разходки край морето.

Разбира се, не е задължително да носите еднакво ярки цветове, ако това не ви харесва. Неутралните тонове – като бяло, черно, бежово и тъмносиньо – могат да направят живия жълт цвят малко по-приглушен и мек, подходящ за хората, които не искат да привличат много внимание.

За летните месеци, опитайте лесната комбинация от бели панталони и жълт топ. И ако имате любим чифт дънкови къси панталони или дънки, те също ще се съчетаят перфектно с жълта риза.

Жълта пола

Не сте напълно готови да се отдадете на жълтото, но искате да го имате в гардероба си? Опитайте с красива дълга пола, комбинирана с по-приглушени и тъмни тонове.

Говорим за черни или сини тениски, които да приберете в полата и да завършите визията с чифт сандали или обувки на платформа.

Рокля в цвят горчица

Променете малко жълтата тенденция, като ѝ придадете малко скандинавски стил. Облечете дълга карирана рокля в цвят горчица, която много лесно може да комбинирате както с маратонки, така и с токчета.

Този външен вид е за всеки, който не харесва едноцветните комплекти или съчетаването на два ярки цвята, но все пак иска да следва жълтата модна тенденция.

Лимон

Накрая, но не на последно място, жълтото може да присъства в стила ви само чрез аксесоарите или обувките. По този начин няма да привлечете много внимание, като също така няма да прекарвате твърде дълго време пред огледалото в търсене на правилната комбинация.

Жълтите обувки си пасват чудесно с бял, син, червен и дори черен тоалет, а жълтите слънчеви очила нямат грешен начин на включване в стила ви.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви