Beyoncé дава началото на една нова ера на свобода, вдъхновение и артистичност със седмия си студиен албум RENAISSANCE. Колекцията пристига 6 години след появата на аплодирания от критиците проект Lemonade, издаден изненадващо през 2016 г.

Магията на RENAISSANCE е и в извисяващите се вокали на Beyoncé – богати, прочувствени, на моменти уязвими и изпълнени със страст, които биват допълнени от запомнящи се, дръзки и емоционални текстове.

Издавайки албума без допълнителни визуални елементи, суперзвездната певица дава на феновете си възможността да се потопят в процеса на слушането, наслаждавайки се на всеки миг от скъпоценната продукция.

Докато „Break My Soul“ – първият сингъл от колекцията – бива представен с минималистично лирик видео, издаването на RENAISSANCE без съпътстващи визуализации е ход, променящ културата и дефиниращ ера на преоткриване.

Тя продължи нетрадиционното разпространение с издаването на първото парче от албума в полунощ, в деня на лятното слънцестоене.

Колекцията е празник за клубната ера – кулминация на свободата, бягството и екстаза, предразполагащи хората творчески да изразят себе си чрез ритъма.

„Създаването на този албум ми даде свободата да мечтая и да намеря бягство в тежките времена, които настанаха за света. Това ми позволи да се почувствам приключенски настроена в момент, в който всичко беше в застой. Исках да създам място, където всеки да се чувства в безопасност и да не бъде съден – място без перфекционизъм и тежки мисли. Място, където да бъдем свободни. Беше красиво пътешествие. Надявам се тази музика да ви донесе радост, да ви вдъхнови и да ви накара да се почувствате уникални, силни и красиви“, споделя соул кралицата за сътворяването новата си колекция.

С екип от талантливи сътрудници, включително The-Dream, Nile Rodgers, NOVA, NO ID, Raphael Saadiq, Mike Dean, Honey Dijon, Chris Penny, Luke Solomon, Skrillex, Beam, Big Freedia, Grace Jones и Tems, Beyoncé „преоткрива музиката“, както е описан албумът от The Times of London.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви