Корнелия Нинова
Корнелия Нинова

Президентът Румен Радев е част от групата, която свали правителството. Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова, след като беше при държавния глава, за да върне неизпълнен третия мандат.

Тя призова държавния глава да не се оправдава с наследство, а да назначи министри, които ще се справят с проблемите.

„Няма да носим отговорност за работата на служебния кабинет, тъй като никой не се е обърнал официално към нас да дадем предложения за министри”, обясни тя.

„Не съжалявам, че издигнахме Румен Радев за президент. Аз го издигнах персонално. Той дължи двата си мандата, първия особено, на БСП. Гражданите да оценят неговата работа като президент”, каза още Нинова.

Според нея Радев вероятно няма да удължи работата на Народното събрание.

NOVA

2 КОМЕНТАРИ

  1. Държанието на НИНОВА е обяснимо .Когато спиш няколко нощи с МАНДАТА на нощното си шкафче, той се превръща в част от розовте ти сънища .Чувственото за провал е болезнено.Ако си допуснал грешка, трябва дя я признаеш и да си напраеиш съответните изводи. ТОВА ГО ПРАВЯТ ГОЛЕМИТЕ,, ИСТИНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ,,,,,,, Всичко останало направи Корнелия Нинова.

  2. Ай честито Корни!Видя ли се на какво си способна,на нищо?Абе хората не ви искат ама вие се натискане и бавиш всичко!Гьон сурати тапири!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви