След 20 години на сцената и множество разпродадени лайв събития, РУШИ ще направи голям концерт и в Бургас това лято. Датата е 4 август, мястото – Летният театър в Морската градина.

За своите морски и ваканционни фенове поп звездата подготвя програма с най-доброто и най-новото от своята кариера. Елате, за да чуете вечни класики като „Всичко се връща“, „италианското“ и „Хотел **звезди“ в нови, танцувални аранжименти.

Както и някои от най-новите парчета на РУШИ като „Мексико“ и „Черна котка“.

Заедно с РУШИ на сцената на живо ще свирят и музикантите от лайв бандата му: Васил Вутев на барабани, Иво Чалъков – китари, Денис Попстоев – синтезатор и програминг и Катя Кръстева, бек вокали.

Специален гост на концерта ще бъде МИЛА РОБЕРТ, която в деня на събитието в Бургас издава нов кратък албум на име „Gap Summer”, който е на английски език и самата тя е продуцирала голяма част от аранжиментите в него.

Проектът ще се дистрибутира и извън рамките на България от музикалния лейбъл „Stereofox”,  а Мила ще го изпълни премиерно на концерта в Бургас.

Билетите са в мрежата на EVENTIM в цялата страна, както и онлайн. Билети се продават и на каса Билет център „Часовника“ в Бургас.

ФБ събитие: https://www.facebook.com/events/551948949745346

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви