Докато се разхождаше по червения килим в Берлин преди прожекцията на новия си филм Bullet Train, 58-годишният актьор позира пред камерите в нетрадиционен тоалет, състоящ се от кафява пола с дължина под коляното, розова риза и кафяво яке. Той допълни визията си с дълго колие, чифт слънчеви очила и високи черни кубинки.

Полата на Пит позволи на феновете да видят част от татуировките му, включително една на носорог върху предната част на десния крак, както и на човешки череп, която е върху прасеца на левия.

Изпод високите му чорапи се забелязва наченка на друга рисунка, но феновете не успяха да я видят. Скрита от камерите се оказа и още една татуировка, намираща се на прасеца на десния крак.

Според британския Vogue, Пит в миналото е заявил, че мъжете все повече ще включват полите в стила си. По това време той е промотирал филма си „Троя“, където играе Ахил и трябва да носи традиционно гръцко облекло, включващо пола.

В Древногръцката митология мъжете често са носили подобни дрехи, като това не се считало за проява на женственост, а за нещо съвсем нормално.

„Мъжете ще носят поли до следващото лято. Това е моето предположение и становище. Този филм е и за двата пола. Искахме да покажем реалността, а гърците са носили поли през цялото време“, казва Пит през 2004 година. Е, може би актьорът не е направил правилното предположение, защото мъжете все още не носят поли, но пък това не му пречи той самият да включва подобна дреха в стила си.

tialoto.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви