Сглобяема къща

Ако заложите на сглобяема къща, можете да се преместите във вашия индивидуално проектиран и устойчиво построен дом за много кратко време. Това става възможно благодарение на комплексното обслужване, което производителите предлагат на своите строители – чак до напълно завършена къща. Предприемачът поема цялата поддръжка: от индивидуалното планиране до посещението на центъра за вземане на проби, производството на къщата във фабриката, изграждането до поддръжката на къщата или по-късно преустройство. Между другото, модерните преместваеми къщи не се различават по нищо от стандартните, дори са много по-предпочитан вариант.

Голямо предимство на съвременните сглобяеми къщи е краткото време за строителство: от сключването на договора до производството до доставката и монтажа обикновено отнема далеч по-малко време, отколкото да се строи по стандартния начин. Корпусът, включително затвореният покрив, се издига след няколко дни, а вътрешната работа е завършена след няколко седмици.

Сглобяеми къщи цени – цената е предварително фиксирана

Бързото време за строителство спестява пари, тъй като съкращава времето на многократното натоварване на наеми и лихви. При поискване, проверените за качество производители на сглобяеми къщи ще определят датата на завършване в договора. Договорно е гарантирана и фиксирана цена – разбира се в зависимост от оборудването и въпроса дали искате да си вършите работата сами или е домът до ключ. Няма непредвидени увеличения на цените, например поради лошо време, а плащането се извършва справедливо според напредъка на строителството. Затова много потребители залагат на евтини сглобяеми къщи.

Сглобяемите къщи са енергоспестяващи къщи

Сглобяемите къщи са с отлична топлоизолация. Това се дължи на физичните свойства на естествения строителен материал – най-често дърво и тяхната интелигентна конструкция. Също така, в стените най-често са вградени няколко слоя високоефективни изолационни материали.  Дървената конструкция може допълнително да намали потреблението на топлинна енергия. Най-новото поколение енергийно ефективни сглобяеми къщи генерират дори повече електроенергия и топлина от възобновяеми енергийни източници, отколкото консумират техните обитатели.

Отлична топлоизолация, по-малко CO2

И тъй като традиционно се изграждат с много дърво, сглобяемите къщи всъщност намаляват концентрацията на CO 2 в атмосферата. Това се дължи на факта, че използваната дървесина е изтеглила повече CO 2 от атмосферата по време на растежа си, отколкото се отделя при изграждането на сглобяемата къща. Производството на строителни продукти от дърво също изисква по-малко енергия от сравнимите конвенционални строителни материали. Ако обобщим всички аргументи, има много какво да се каже за реализирането на бъдещия център на живота на семейството му под формата на модерна и устойчиво изградена сглобяема къща – без стрес и без риск.

Що се отнася до архитектурата и оборудването, съвременните сглобяеми къщи нямат граници. По този начин строителят може удобно да коментира с цялото семейство какви изисквания точно отговарят на техните представи. При разговора със специалист бъдещите собственици на сглобяеми жилища ще намерят всички необходими съвети и препоръки – от подходящото подово покритие до персонализирано оборудване за баня, всички строителни услуги, подходящата камина за всекидневната, до цвета на плочките за покрива. Обучените консултанти ще помогнат със всичко това при избора. Днес две трети от всички сглобяеми къщи се планират според желанията на семейството, което строи.

В зависимост от производителя, сглобяемите къщи се предлагат в различни степени на разширение. От необработения терен до завършване на обекта до ключ – всичко е възможно. Клиентът може сам да определи какво иска и точно как го иска. Предимството да строите сглобяема къща е огромно, затова, ако планирате строеж, непременно помислете за този перфектен вариант.

В зависимост от ситуацията можете да спестите значителна част от строителните разходи. Можете да оставите цялата работа на професионалистите и да се окажете собственици на евтина сглобяема къща до ключ. Много производители предлагат пълни пакети за разширение и компетентна поддръжка.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви