Марката Нефтохимик вече има автентичен притежател на правата. Това са привържениците на клуба. От ръководството на фен клуба успяха да регистрират и вече притежават търговската марка Нефтохимик.

„Фен клубът на Нефтохимик успя да регистрира и вече притежава търговската марка НЕФТОХИМИК!

През годините се доказа, че единственият автентичен притежател на правата върху марката сме ние, привържениците на отбора, на които и този път се пада тежката задача да възродим отбора.

В годината, в която се чества 60 години Нефтохимик, ние прекратяваме практиката да се спекулира с името на любимия ни клуб и да се създават всякакви футболни „проекти“.

Това дава допълнителна стойност на усилията, които ще вложим всички в реализирането на идеите ни за правилен модел на работа, водещ до стабилен и обичан клуб!“, съобщиха от клуба.

Председател на фен клуба е Пламен Николов, който в края на миналия месец бе избран за председател на Управителния съвет.

Заместник-председател в новото ръководство на „Нефтохимик“, което да продължи пътя на предходното, е Михаил Атанасов, който остава единствения от предходното ръководство и ще продължи цялостно да ръководи оперативната дейност в клуба.

Останалите членове на новата структура са: Стамен Деликостов, Христо Милчев , Станислав Желязков, Росен Василев и Живко Бъклев.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви