Бой в дискотека

Масово сбиване с участието на футболни фенове стана в дискотека в Созопол. Мелето е заснето от охранителни камери в заведението, предава NOVA.

Боят станал след забележка към ултрасите да не безпокоят посетителите в дискотеката. Футболните фенове се хвърлили към мъжете, които им направили забележка без да подозират, че те са цивилни полицаи. При сбиването има пострадали от двете страни.

По случая тече проверка. От Районна прокуратура в Бургас уточниха, че вече е образувано досъдебно производство, но към този момент то е срещу неизвестен извършител и все още повдигнато обвинение няма.

И в петъчния следобед, дни след сбиването, криминалисти продължават с разпити на свидетели, тече и процедура по разпознаване на лица. По неофициална информация част от нападателите са вече известни, като двама от тях криминално проявени и с хулигански прояви от стадиони и столични протести.

Очаква се от Районна прокуратура в Бургас да излязат с информация веднага, след като случаят се изясни и бъдат повдигнати обвинения.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви