Супер луна
Супер луна

На 13 юли ще станем свидетели на Суперлуние. Природното явление се случва, когато естественият ни спътник е най-близо до Земята. Това кара Луната да изглежда с 14% по-голяма и с 30% по-ярка

Това пълнолуние е в знака на Козирога. По време на това пълнолуние на преден план ще излязат рационалността и социалната сфера. Вътрешната страна на живота ще е минимално изразена.

Това е добро време за подобряването на отношенията с баща и по-възрастни мъже в семейството. Успешно ще протича регулирането на конфликтите с ръководството или колегите. Периодът е подходящ за установяването на приятелски отношения, създаването на групи по интереси.

Сега ще получите първите резултати от работата ви през последните седмици. Много е важно да концентрирате силите и ресурсите си, за да създадете здрава основа и надеждност във всички жизнени сфери.

Това астрологично събитие ще ви даде възможност и шанс да заемете нова длъжност и дори ръководна позиция. Ще имате власт и контрол над ситуацията. Повишава се увереността и духовната сила.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви