Бойко Борисов

„Една къщичка за птици не са направили, една велоалея. АМ „Тракия” година и половина вече не се поддържа. Тя вече е опасна за вашето здраве и живот. Средната лента не е ремонтирана, тировете карат в аварийната, а всички бягат в лявата. Това донесоха. Това не им беше достатъчно. Цяла предизборна кампания изградиха върху АМ „Хемус“, това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в Бургас.

„Те знаят какво са направили. Знаят за пълния си провал и знаят, че трябва бързо да избягат“, посочи Борисов.

„Тяхната правосъдна реформа беше това да намерят пост на Бойко Рашков. За седем месеца има внесени три законопроекта от цялата им мащабна реформа. Само един от тях е прие от управляващата коалиция. Тези момчета са от година и половина министри и се оказва, че при всяка проблемна ситуация има замесени полицаи и коли със специален режим на движение“, добави той.

Той кометира и тежката катастрофа с Георги Семерджиев – все по-често стават инциденти с коли с полицейски лампи. В багажника на тази кола е имало много пара от един контрабанден канал. Чух го в трамвая. За да не ме питате откъде знам – возих се и те си коментираха, в трамвая, каза още Борисов.

Очаквайте подробности!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви