Полицайката Симона Радева от Първо РПУ коментира нападките срещу нея заради жестоката катастрофа и нейното участие.

Източници на разследването твърдят, че тя е служителката на МВР, помогнала на Георги Семерджиев да се укрие.

Надявам се в най-скоро време истината да излезе наяве. След което всички да си сърбате попарата от написаното по мой адрес, без дори да сте запознати и да сте видяли нещо с очите си! Както и тези със заплахите към мен за живота и здравето ми, ще си понесете последствията!

Никой от вас не е съдия, за да съди, още повече, когато не е видял и не знае какво се е случило! Бъдете живи и здрави всички „злобни човечета“ и се събудите малко, абстрахирайки се от статии, които всеки един може да напише и да раздухва! Спете спокойни вие и дано вашата съвест и чиста, когато заплашвате и се заканвате да отнемате нечии живот заради слухове! На мен съвестта ми е чиста!„, написа тя в личния си профил във Facebook.

Вчера стана ясно, че тя му е дала полицейските атрибути, които бяха открити в колата на Георги Семерджиев – палка и сигнална лампа.

Осигурявала му е „зелени вълни” на светофарите, както и информация за това къде се намират полицейските патрули в София.

dnes.bg

2 КОМЕНТАРИ

  1. В държавата не останаха свестни хора.ПОЛИЦАЙКИ =шантонерки, МИНИСТРИ=гейове ,КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНОСТ В ЕДНО. ОБЕДИНИ В ЛЮБОВТА СИ КЪМ РОДИНАТА. Какво ли не правят парите по плана за възстановяване и развитие.

  2. КОГА ЩЕ ДОЙДАТ НЕГРИТЕ ОТ ПЛЕМЕТО НА СЛОНОВЕТЕ С ГОЛЕМИТЕ ХУБОТИ . Нали се надяваме на помощ от вън /на вътре/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви