Око, избрано от вас, ви разкрива
Око, избрано от вас, ви разкрива

Мислили ли сте някога за това какво избирате и защо го избирате? Този тест използва интуицията ви, за да достигне до дълбочините на подсъзнанието ви. И да разкрие тайни за личността ви, за които вероятно дори не сте подозирали. Затова си отделете миг спокойствие, разгледайте внимателно очите и си изберете око, което ви привлича най-силно:

Око №1
Ако сте избрали това око, вие сте човекът, който наистина търси най-доброто във всеки! Често поемате рискове, така че всеки да има това, от което се нуждае. Поради това често забравяте да мислите за себе си и своите нужди.

Око №2
Ако това е вашият избор, може да сте изпитали много болка в живота си. Не виждате нещата такива каквито са, докато не стане твърде късно

Око №3
Вие сте човек, който вярва, че нашите действия означават много повече от нашите думи. Виждалите сте много добри и много лоши неща на този свят. Вие правите всичко възможно, за да осигурите безпроблемната си работа!

Око №4
Вероятно имате доста страхове. Не знаете какво ще ви поднесе светът и това ви плаши.

№5
Не губите време да мислите твърде много за миналото или да сте обсебени от бъдещето. Вие живеете тук и сега!

№6
Виждали сте трудности, които повечето хора не биха могли да преодолеят. Преживели сте нещо, което би унищожило мнозина. Но благодарение на всичко това вече сте много по-силни и можете да преодолеете всички предизвикателства на съдбата!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви