Бургаската сватбена агенция „Брилянтин“ е следващият топ участник, който ще вземе участие на ревюто в гала вечерта на BURGAS SUMMER FESTIVAL и „МИСИС ПЛАНЕТ 2022″ на 15-ти юли.

Агенцията ще представи линията на популярната американска дизайнерка SHERI HILL, която ще създаде невероятни емоции и възхищение както в претендентките за короната така и у присъстващите.

SHERI HILL е топ тренд на дизайнерите и безспорен лидер в световен мащаб с над 10-годишна история. Плеяда от известни личности са дефилирали с нейните модели по червения килим на различни събития. Благодарение на „Брилянтин“-Бургас всяка дама може да се сдобие с рокля на бранда без да пътува до Америка, а широкият диапазон от модели може да задоволи и най-капризния вкус.

„Брилянтин“ не само засвиделства поредното си модно присъствие, но и за сетен път доказва , че в бутика им винаги на почит е красотата във всичките и форми и измерения.

Друг любопитен момент, който издават организаторите, е свързан с атмосферата, в която ще бъдат потопени присъстващите на двете събития. Декори от замъка „Влюбен във вятъра“ на сецната на конкурса, ще потопят публиката в магичната атмосфера на най-посещавания туристически обект в България.

Замъкът „Влюбен във вятъра“, който е партньор на BURGAS SUMMER FESTIVAL и „МИСИС ПЛАНЕТ 2022″, е обявен за туристически обект No.1 на България от Министерството на туризма и само в рамките на година е отличен като „Най-добра фамилна атракция в Европа за 2021″ и „Най-добра сватбена дестинация“.

Припомняме, че замъкът е в световния топ 100 на туристическите обекти в света и е носител на наградата за „Най-добър екологичен комплекс“, като филмови компании от цял свят са го избирали за продукциите си.

Междувременно организаторите издават и част от журито, което ще определи „МИСИС ПЛАНЕТ 2022″.

Сред тях е и „Мис България’98“ Наталия Гуркова-Михалевич, която ще допринесе допълнителен колорит на масата на журито. Tам ще бъдaт още и популярният ТВ и филмов продуцент от САЩ с български корени Зий Ребело, както и генералният директор на „Мис Украйна-Юг“ и „Мисис Туризъм Европа 2020″ Татяна Савченко.

BURGAS SUMMER FESTIVAL и МИСИС ПЛАНЕТ 2022 ще се проведат в обновения „Културен дом на НХК“ na 15 юли от 20:00 часа.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви