Музиката е единственото изкуство, което притежава уникалната способност да ни откъсне от реалността и да ни накара да мечтаем. Музиката ни дава свободата да покажем своята индивидуалност и да изразим себе си по един по-специален, уникален начин.

Музиката се появява тогава, когато имаме най-силна нужда, тогава, когато искаме другите да ни чуят, но не намираме правилните думи. Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща точно навреме, за да ни предостави тази възможност.

След 2-годишна пауза, изпълнителите от турнето са готови да дадат всичко от себе си, за да подарят десетки незабравими мигове на своите най-верни фенове.

От няколко години голямата сцена на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour предоставя възможност както на изгряващи нови изпълнители, така и на вече добре познати български звезди да изживеят неповторимата емоция от това да споделят с феновете своето творчество – големите си добре познати хитове и новите си нечувани досега парчета.

Всяка година лятното турне дава шанс и на хиляди младежи да се забавляват, да бъдат себе си и най-важното – да слушат музиката, която харесват, от най-любимите си изпълнители, и то на живо. Много завладяващи хитове ще очакват феновете на втория концерт от турнето на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2022.

На 7 юли, от 20:00 часа, Морската гара в град Бургас ще бъде завладяна от много добро настроение и любими български парчета.

На сцената в „Градът на птиците и езерата“ специално за музикалните фенове ще се качат любимият на всички тийнейджъри рапър Криско и енергичната DARA, за които емоциите в Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour са добре познати.

„Момчетата с чашите“ Billy Hlapeto и D3MO ще изпълнят неповторимите си хитове, чийто текст знае наизуст всеки един истински фен. По-назад от ветераните на турнето не остават невероятната Dara Ekimova и българските латино крале Тorino & Pashata, които въпреки че стъпват на най-голямата сцена на открито за първи път, успяха да спечелят сърцата на пловдивските фенове за секунди и дават сериозна заявка да се превърнат в любимци и на бургаските меломани.

Чаровната Михаела Маринова, неуморните RDMK, великолепната VICTORIA, YouTube звездата DENI и хитовите гост-звезди от Северна Македония – 2Bona, също ще допринесат за разтърсващото и запомнящо се изживяване, а за доброто настроение на почитателите ще се погрижат и невероятният тандем DJ MASCOTA & mcP и опитните танцьори на балет NOVA.

Най-нетърпеливите фенове ще имат възможността да се срещнат със своите любими звезди още преди старта на концерта.

От 16:30 ч. DENI ще ги очаква в Морската гара в град Бургас, за да поиграят дженга, а малко по-късно Torino & Pashata ще са на разположение, за да премерят сили с всички желаещи на джага.

Невероятната Dara Ekimova ще се състезава с младежите на Lip Sync, а минути преди началото на концерта, Емил Конрад ще провери точността на тийнейджърите на Basket Bottle.

И за да бъдат емоцията и вдъхновението на 300%, новата компактна Coca-Cola Original Taste в напълно рециклируема PET опаковка от 300 мл обещава много свежи моменти за меломаните.

Повече информация за турнето и детайли относно всички активности преди концертите можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria. За ексклузивни кадри и новини около турнето може да последвате и профилите на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria в Instagram.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви