Ръководството на футболния „Черноморец“ представи треньорския състав в Детско-юношеската школа.

Както е известно за директор на школата бе назначен Павел Георгиев. Притежаващият лиценз UEFA „А“ ще бъде треньор на родените 2008 г.

С лиценз UEFA „А“ в ДЮШ са още трима специалисти – Георги Терзиев ще отговаря за набор 2006, Георги Калоянов – за 2007 и Росен Кавръков – за 2013/2014/ 2015.

Родените 2010 г. ще бъдат водени Слави Шопов, който е с UEFA „В“. Със същия лиценз е и Пламен Младенов, който ще тренира набор 2011/2012.

Най-ново треньорско попълнение в състава на ДЮШ на „Черноморец“ е Господин Господинов, с лиценз UEFA „А“. Той ще води родените през 2009 г. За Господинов това е завръщане в „Черноморец“, след като в по-ранен период бе помощник треньор на мъжкия отбор.

Към екипа, който е съставен от доказани специалисти, предстои да се присъединят още такива, които да тренират и възпитават „сините“ таланти.

Така клубът продължава с дела да следва целта си, а именно да развива по възможно най-добрия начин собствените си кадри, а школата отново да бъде №1 в Бургас и региона, където е историческото й място, подчертаха от ръководството на „Черноморец“.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви