Лятото е тук и сме готови за морски ваканции и приключения. Това е сезонът, в който определено може да блеснете с визията си и да съберете погледите, където и да се появите. С какъв грим ще изглеждате най-стилни и атрактивни? Вижте съветите на американския „Cosmopolitan“.

Пастелни цветове

Сигурно сте започнали да ги носите още през пролетта и това е най-хубавото. Пастелните цветове са подходящи именно за топлите сезони, когато природата се съживява, в тон сме с цветята навън и залагаме на по-леки и цветни дрехи.

Залагайте на сенки в пастелно розово, лилаво, синьо, както и на гланцове в телесни цветове или светлорозово. Тези цветове са подходящи за горещите дни – тежкият грим се размазва в жегата, а така сте с минималистичен грим, но отново изглеждате елегантни.

Златист грим

Ясно е, че жълтото е цветът на лятото – свързва се със слънцето, пясъка, дори със сезона на Лъвовете. За да сте в тон със слънчевите лъчи и плажа, залагайте на златисти сенки, а дори и златист фон дьо тен.

С такъв грим изглеждате официални и блестите – напомняте на знаменитост.

Цветна очна линия

Тази тенденция се появи още през 2019 г. и сега отново е хит. Цветната очна линия се завръща всяко лято и е много подходяща за този сезон. С нея изглеждате весели, слънчеви, лъчезарни, готови за предизвикателства.

Тя е хит за партитата край басейна и морските барове. Заложете на очна линия в синьо, зелено, розово, лилаво, жълто и т.н.С такъв тип грим няма как да останете незабелязани.

Зелени сенки и зелен маникюр

Зеленото се свързва повече с пролетта, но е модерно и през лятото. Ако заложите на синьо-зелено, то напомня за цвета на морето и отново сте в тон със сезона.

Като цяло, през 2022 г. зеленият цвят е актуален, затова за лятото си набавете зелени сенки за очи. С тях изглеждате мистични, но и весели, стилни. Зеленият маникюр също е голям хит тази година.

Коралови устни

Що се отнася до червилото, не залагайте на традиционното аленочервено, а на кораловото червено. Това е цвят между червеното, оранжевото и розовото, което значи, че е идеален за лятото.

Тъмнолилавото и тъмночервеното са подходящи за по-студените сезони и за официални събития, а с коралово червило ще изглеждате страхотно на плажа и на лятно парти. Цветът е по-топъл и подходящ за горещото време.

Молив за устни

Още в началото на годината стана ясно, че моливите за устни се завръщат. Те бяха хит в началото на века. Сложете си бежово червило или гланц в телесен цвят и очертайте устните с молив в тъмнокафяво.

Така постигате ретро визия, но и показвате, че сте в крак с тенденциите.

teenproblem.net

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви