Невръстна 9-годишна крадла, вече с криминално минало, залови полицията. Тя се специализирала в кражбите на телефони. За изминалото денонощие са заловени още крадци на велосипед и детска количка.

Служители от Пето Районно управление – Бургас установили извършителката на кражбата на мобилен телефон на стойност 380 лв., собственост на 47-годишна бургазлийка, осъществена на 20 юни. Това е 9-годишно криминално проявено момиче от бургаския квартал „Победа“, което направило пълни самопризнания и върнало откраднатия телефон.

Служители на Първо Районно управление – Бургас установили извършителя на кражбата на велосипед на стойност около 600 лв., собственост на 33-годишна жена от Силистра, осъществена от ул. „Васил Априлов“. Това е 30-годишен мъж от с. Ново Паничарево, който направил пълни самопризнания и заявил, че продал велосипеда на друг мъж, който го разпродал на части. Някои от елементите на велосипеда са намерени и иззети.

В резултат на полицейските действия на служители от Първо Районно управление – Бургас по отношение кражбата на детска количка, собственост на 29-годишна бургазлийка, осъществена на 22 юни от фоайето на кооперация, разположена на ул. „Цар Калоян“ е установен и задържан извършителя на деянието. Това е 40-годишен криминално проявен варненец, който направил пълни самопризнания и върнал откраднатата детска количка.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви