новолуние
Пожелайте си всичко

Хороскопът за юли 2022 г. ще донесе положителна енергия на хората. Дните през този месец са едни от най-дългите в годината, които можем да оползотворим добре. Някои може да искат да прекарват повече време в работа, други напротив, мислят за дълги, романтични вечери.

Влиянието на Уран в знака Телец ще събуди творческата душа у вас и ще бъдете пълни със свежи идеи. Особено земните знаци ще бъдат много успешни в кариерата си този месец и могат да очакват с нетърпение заслужена оценка. Връзките също ще излязат на преден план през юли.

Специално при Риби, Скорпион и Рак ще се прояви тяхната съпричастност и желание да помагат на другите, така че те лесно ще задълбочат емоционалните си бариери и ще изградят висококачествени взаимоотношения. Но имайте предвид, че все още има хора, които ще искат да злоупотребят с вашата доброта.

Така или иначе, според звездите е ясно, че през юли хората обикновено не се мръщят. Можете да се радвате на отлично физическо здраве, което обикновено е в най-добрата си форма този месец. Определено няма да ви липсва мотивация.

Овен 

Вътрешна сила, спонтанна енергия, самочувствие

През юли Овните ще се превърнат в харизматични лидери, които ще се открояват от тълпата буквално на всяко светско събитие. Ще блестите със самочувствие и положителна енергия, а всички около вас ще ви възприемат като свой модел за подражание и ще се чувстват комфортно във ваше присъствие.

Затова този месец ще бъде белязан от изграждане на взаимоотношения, независимо дали са любовни или дори служебни. Въпреки това, не само умението да общувате ще бъде ваше предимство в този период, но и ще се отличите в практическите дейности у дома, което ще бъде оценено, особено от вашия партньор или по-възрастни родители.

Юли е идеалното време за Овните да се сближат с познатите си, главно благодарение на Венера в лъвска позиция, която ще им даде много увереност. Не се страхувайте да се свържете с някой, когото току-що сте срещнали. В крайна сметка, това може да бъде вашият бъдещ партньор. Дори той или тя да не се превърне в любовта на живота ви, поне ще имате вълнуващо преживяване.

През този месец вие също така ще бъдете в най-добро физическо състояние през цялата година, така че не се колебайте да използвате всеки свободен момент за спорт или други дейности, като градинарство или туризъм.

Телец 

Силен и упорит, но практичен и решителен

Юли ще бъде хармоничен месец за Телец, когато ще се почувствате напълно комфортно и ще се насладите на всеки миг, който този месец ще ви донесе. У вас ще се събуди емпатията и вие ще станете опора за близките си. В същото време ще бъдете пълни с енергия, така че не се страхувайте да я използвате максимално.

Ще бъдете много активни и здрави и би било жалко да не се възползвате от това, например при спортни занимания с приятели. Но се пазете от мускулни травми, към които ще сте по-податливи, не забравяйте да загреете правилно преди упражненията.

С идването на юли Телците ще бъдат най-засегнати от Юпитер в позицията на Риби, благодарение на което ще се почувствате възхитени от себе си и ще спрете да се тревожите за неща, над които нямате контрол. Ще ви завладее хармонията, а и другите ще усетят това.

Освен това ще можете да прехвърлите хармонията и върху тях. Следователно не очаквайте значителни промени в професионалния си живот.
Това ще бъде и идеалното време за духовност, която в последно време може би сте били оставили настрана. Опитайте литература, рисуване или медитация, за да ви помогне да намерите баланс.

Близнаци 

Комуникативен и учтив характер с чувство за хумор и креативност

През юли Близнаците могат да очакват големи житейски промени в личния си живот и кариерата. Този летен месец ще ви даде много увереност, благодарение на което ще блестите с положителна енергия, и ще станете много привлекателни за много нови ухажори.

През този период обаче вашата съдбовна любов може да се появи сред тези ухажори, така че приемайте всеки момент и се наслаждавайте на присъствието. Мисленето и ненужното създаване на скриптове може да ви навреди. В работата също се случва нещо голямо, така че бъдете готови за всичко и имайте предвид интуицията си, когато взимате решения.

През този период Юпитер ще има най-значително влияние върху Близнаците. Освен творчество, ще ви донесе щастие и съдбоносни събития. Ето защо, не откъсвайте поглед от целта през юли, защото може да срещнете любовта на живота си или събитие, което да преобърне живота ви и да сбъдне много от мечтите ви.

За съжаление тази планета също така е свързвана с желание за власт и надценяване. Така че може да се опитате да предприемете задача, която е извън вашите сили.

Рак 

Емоционален, но с отзивчив характер, капризен и сдържан

Юли ще донесе на Раците голяма доза физическа и психическа сила, която те ще могат да използват в няколко области от живота си. Ще се отличите в спортните дейности и ще станете добър приятел за спортни събития. Освен това ще бъдете много сръчни, което ще ви е от полза в домакинството, а партньорът ви със сигурност ще оцени инициативата ви у дома.

През този период ще бъдете възприемчиви, способността да учите чужди езици ще бъде вашата сила, а вашите приятели ще идват при вас за съвет, защото ще бъдете много съпричастни и уравновесени.

През юли ще имате много енергия и може да прекалите с адреналина. Раците ще бъдат неспокойни, а желанието за информация също ще бъде необичайно силно. Меркурий ще ви тласне напред и няма да спирате, докато не задоволите желанията си. Внимавайте обаче да не бъдете обхванати от твърде голямо нетърпение.

Що се отнася до семейството и връзките, хората около вас ще бъдат запалени по вашата компания. Ще бъдете много съпричастни, а останалите ще обичат да прекарват времето си с вас. Това важи и за вашия партньор. Те със сигурност ще оценят, ако прекарвате повече време с тях.

Лъв 

Смелостта, самочувствието, напористостта и откритостта е Лъв

През юли Лъвът ще се успокои и ще остави живота да си тече. Ще разберете, че не е нужно да контролирате всичко и че е добре просто да се оставите на течението и да се наслаждавате на настоящия момент.

През този период вие също така ще бъдете много съпричастни, благодарение на което вашите близки ще търсят вашата компания и ще идват при вас за съвет. Страхотните комуникативни умения и способността да слушате ще ви помогнат да срещнете някой, който ще стане важна част от живота ви, независимо дали е партньор в живота или добър приятел.

Този месец за Лъвовете ще бъде в хармония и топлина, която влиянието на Венера ще ви даде. Ще се възползвате от способността си да установявате нови взаимоотношения, така че да се срещате с интересни хора.

Освен това ще имате достатъчно търпение, за да изслушате тези, които не са толкова привлекателни.
Може обаче да се появи ревност поради влиянието на планетата.

Ще бъдете с приятелите си и в същото време ще обвинявате партньора си, че не е прекарал достатъчно време с вас. Опитайте се да осъзнаете, че не винаги трябва да е приятно за него или нея да прекарва време с приятелите ви.

Дева 

Внимателна, грижовна, но интелигентна и педантична Дева

Юли ще повиши самочувствието на Девата. Този месец ще сте толкова уверени, че ще се убедите, че правите всичко възможно във всичко, но с този подход можете да попаднете много бързо. Ако обаче се научите да го контролирате, за да не навредите на никого, можете да извлечете максимума от него.

През този период сексуалната ви енергия ще се събуди и ще бъдете обхванати от желание да разнообразите настоящия си сексуален живот с партньора си. Ще се насладите и на теми, които обикновено са табу; по този начин можете да очаквате много интересни разговори.

За Девите няма да е лесно да се запознаят с нови хора през Юли.Венера ще бъде причината да сте склонни да подценявате околните и да ги осъждате без причина и по този начин най-вероятно ще бъдете арогантни.

Ако обаче съдите за книга по корицата й, може да загубите хора, които биха могли да променят живота ви в бъдеще.
От друга страна, ще проявите непоклатима привързаност към близките си. Вашият сексуален апетит ще се увеличи и партньорът ви ще бъде щастлив да се възползва от вас. Внимавайте да не преминете нито една граница, за да не го обидите.

Везни 

Справедливост, съчувствие, хармония и интелект

През юли везните ще имат приятна почивка. Ще успявате в работата си без много усилия което ще ви остави повече енергия и време за отдих и дейности свързни със свободното време. Най-накрая ще се срещнете с приятели, които не сте виждали от много време, и отново ще задълбочите връзката си.

Болките в гърба, заради неправилна стойка и натоварване, ще изискват специално внимание, затова би трябвало да се фокусирате върху физиотерапия и ежедневно да правите упражнения с които да облекчите болката. Освен това кардио-упражнения навън също ще са ви от полза, затова комбинирайте двете.

През Юли всичко ще бъде спокойно и ще върви гладко и ще се чувствате така, сякаш сте разбрали всичко добре. Влиянието на Луната ще умножи вашите емоции. Ще можете обаче да контролирате изцяло всички ситуации и да намерите абсолютния баланс във всяка ситуация.

Благодарение на влиянието си, Везните може дори да желаят да създават или да се занимават с някакъв вид творческа дейност. Не се подценявайте и се отдайте на него. Независимо дали става въпрос за украса на къщата ви или рисуване, например, можете да направите сами, а близките ви ще ви се възхищават много.

Скорпион 

Наблюдателен боец, предвидлив и съпричастен към другите

През юли в живота на скорпионите ще настъпят множество големи промени. Ще се чувствате като напълно нов човек който има нужда да обнови начина си на живот. Това ще е свързано с по-добро физическо състояние, понеже може да започнете да правите упражнения, а също и да се храните по-добре.

Бъдете социални – може да срещнете някой който би ви отвел в нова общност, която да пасва на новото ви аз и където можете да създадете нови приятелства и връзки. Не изключвайте партньора си от вашите занимания, в противен случай може да съжалявате за това.

Юли ще има много промени за Скорпионите. Благодарение на Уран ще сте склонни да изследвате неизследваното и да експериментирате. Тъй като това ще ви помогне в много аспекти на живота, вие ще се придържате към това мислене дори в бъдеще.

За съжаление, връзката ви няма да работи добре за вас поради това отношение, освен ако партньорът ви не споделя същите възгледи. Но ако партньорът ви иска да е стъпал твърдо на земята, вие трябва да бъдете непримерими и ще трябва да се застъпвате за себе си, което би довело до казване на неща, които никога не бихте казали на глас.

Стрелец 

Целенасочени, енергични и изпълнени с желания и усилия

Юли ще е успешен месец за стрелците, що се отнася до кариерата им. Ще имате нови идеи, които ще впечатлят шефа и колегите ви, и благодарение на усилената ви работа и издържливост може дори да стигнете до повишение.

Затова следвайте целите си и не се оставайте на никой да ви обезкуражи – сега е времето с най-голям шанс да постигнете успехи. Ще се увеличи самоувереността ви, което ще бъде забелязано от околните, затова внимавайте да не правите впечатление на арогантен човек, което може да се отрази негативно на връзката ви с вашите партньор и семейство.

Поради влиянието на Сатурн, Стрелците могат да бъдат упорити през Юли и вероятно ще се опитат да поддържат традиционните ценности на всяка цена. Ще се опитате да ги приложите към децата си и това може да означава проблеми. Те могат да почувстват, че се намесвате в живота им и по този начин лесно биха могли да ви се противопоставят.

Ще бъдете много систематични както в работата, така и в личния си живот. В резултат може да откриете, че успехът не е толкова далеч, колкото може да изглежда на пръв поглед, и усилията ви ще се умножат.

Козирог

Консервативните знаци са практични, предпазливи, упорити и сериозни

През юли на повърхността ще изплуват проблеми от миналото, които ще трябва да бъдат разрешени окончателно. Това ще са проблеми свързани с конфликт в семейството ви, който сте смятали за разрешен. Не гледайте негативно на това и се опитайте да го възприемете като предизвикателство за укрепване на семейните ви взаимоотношения.

Всичко може да бъде обяснено, но е необходимо да сте отворени за това. Освен това, благодарение на извънредната ви нужда да се спогаждате с всички може да сте доста настоятелни, с което да изплашите роднините си, затова се опитайте да се разсеете малко и обърнете внимание и на други неща. През този месец ще сте изключителни в спорта.

Юли месец, поради влиянието на Юпитер, Козирозите ще се почувстват много по-задължението към семейството си. Ще бъдете прекалено протекнивни към близките си, което често може да им бъде в тежест. Опитайте се да намалите тези тенденции, особено ако децата ви са тийнейджъри.

Не само защото те биха могли да ви se ядосат за доста дълго време, но и  защото по този начин много затруднявате порастването им.
Вероятно ще искате да инвестирате в саморазвитие този месец. Независимо дали става въпрос за ръчни дейности или за придобиване на знания, това ще ви даде вътрешен мир и удовлетворение.

Водолей 

Душевна и романтична с усещане за експериментиране

Юли е подготвил множество предизвикателства за водолея, и той ще може да се възползва от неукротимата енергия, с която ще бъде изпълнен през месеца. Спортовете ще ви дават устрем през този месец, което ще се отрази положително на настроението и физическото ви състояние.

Ще сте доста неуморни и ще прекарате по-голямата част от свободното си време в пътувания, свързани със спорт, или занимания със семейството и приятелите си. Ще давате обаче вид на превъзбуден и нестабилен човек и това няма да се хареса на околните ви. Може да получите отказ на някои от идеите си за приключения.

Водолеите ще бъдат в отлична форма през Юли, въпреки че може би не мислят така. Марс ще ви даде енергията си и няма да има какво да направите, така че не се подценявайте.

За съжаление, поради влиянието на тази планета, вие също ще бъдете по-импулсивни и неспокойни от обикновено и това ще доведе до много сблъсъци с други, които няма да могат да ви издържат. Ще избягвате такива хора, въпреки че в миналото може да сте били неразделни.

Риби 

Скромен и чувствителен зодиакален знак, те имат силно вътрешно възприятие и вдъхновение

През юли рибите няма да могат да се познаят заради импулсивните им реакции, поддържани от разположението на планетите през месеца. Трябва да сте внимателни и да се опитате да не казвате неща, за които може да съжалявате след това. Опитайте се да избегнете ситуации, при които може да се стигне до известна остра размяна на мнения.

Вместо това прекарвайте повече време сами и посветете времето си на някои творчески занимания. През месеца ще сте превъзходни също и в спортовете, затова се опитайте да тичате или да ходите на фитнес, това ще е добре за тялото ви.

Юли Рибите ще бъдат под голямо влияние на емоциите. Те силно ще усещат и най-малката промяна и ще приемат поведението на другите много сериозно. Дори незначителен проблем често може да е достатъчен, за да ви подлуди за дни.

Може да Ви помогне ако укрепите връзката си с природата, тъй като напоследък не сте й обръщали особено внимание. Грижите за животни или разходките в гората ще ви помогнат да възстановите вътрешната си хармония.

Този месец също ще бъдете в отлична форма. Ще можете да направите повече от обикновено и ако страдате от някакви заболявания, симптомите може да не изчезнат.

Източник: https://www.khoroskop.com/

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви