Вашият ангел пазител ви изпраща послания
Вашият ангел пазител ви изпраща послания

Казват, че ангелите непрекъснато се опитват да привлекат вниманието ни към различни знаци и да ни покажат правилната посока. Ако ви е любопитно какво има да ви каже вашият ангел пазител, вижте повече в забавния ни тест. Изберете датата ви на раждане и неговото послание към вас ще се покаже.

Вашата рождена дата е:
1, 10, 19 или 28
2, 11, 20 или 29
3, 12, 21 или 30
4, 13, 22 или 31
5, 14 или 23
6, 15 или 24
7, 16 или 25
8, 17 или 26
9, 18 или 27

За родените на 1, 10, 19, 28 от всеки месец
Вашият ангел пазител иска да ви напомни, че той е с вас и точно сега ви помага, дори и да не го забелязвате. Запазете вярата и не губете поглед. Продължавайте да се движите смело и повече не свеждайте глава надолу. Пътищата ви се откриват.

За родените на 2, 11, 20, 29 от всеки месец
Вашите ангели пазители се опитват да подскажат, че не бива да забравяте, че времето никога не е постоянно. Бурните времена избледняват и вашата дъга е на път да се покаже във своите прекрасни цветове от хубави емоции, прекрасни възможности. Търпението ви ще бъде възнаградено, просто някои неща се случват в точния момент.

За родените на 3, 12, 21 и 30 от всеки месец

Вашият ангел пазител иска да ви напомни да не губите вяра в себе си.

Искате да постигате напредък, но сякаш не си вярвате, че ще успеете. Как тогава другите да ви забележат? Имате всички качества, за да успеете, а това което има да се надгради, с него също ще успеете да се справите.

За родените на 4, 13, 22 и 31 от всеки месец
Вашият ангел иска да знаете, че е до вас, когато преминавате през всякакви предизвикателства и че ви помага в трудностите. Не се отказвайте от мечтите си, не се плашете от неуспехите, от враговете ви. Вие сте по-силни, отколкото смятате.

За родените на 5, 14 и 23 от всеки месец
Вашите ангели искат да ви кажат, че е време да се освободите от старото, за да освободите място за новото да влезе в живота ви. Време да продължите напред. Време е за нови и хубави емоции, а те ви очакват, не се съмнявайте в това. Но старото пречи на новото, а от вас зависи дали ще сте щастливи и ще постигнете така желаната промяна.

За родените на 6, 15 или 24 от всеки месец
Вашият ангел пазител е до вас, за да ви донесе утеха, вяра и вътрешен мир. Време е за промяна и вие го усещате. Премислете всичко добре и не действайте прибързано. Вселената ви носи положителни вибрации, които ще ви изведат на едно ново и по-добро житейско ниво.

За родените на 7, 16 и 25 от всеки месец

Преминаването през трудностите се случва отвътре навън.

Вашият ангел пазител ви пази през този процес. Трябва да вярвате, че всичко ще бъде наред. Положителната нагласа привлича и положителни събития, затова се отървете от негативните настроения и започнете да виждате хубавото дори и в малките неща. Така животът ви ще се промени към по-добро много по-бързо.

За родените на 8, 17 и 26 от всеки месец
Вашите ангели искат да не забравяте, че оптимистичното отношение към живота е магнит за щастие. Човек винаги трябва да очаква най-добрия резултат, а дори и това да не се случи, не бива да се отказва от мечтите си. Формулата за успеха ви е да не спирате да опитвате, да не си поставяте сами бариери, които да ви спират. Успехът и щастието нямат възраст и срок, в който трябва да се случат. Радвайте се на живота и всичко ще се случва с лекота и помощта на вашите ангели.

За родените на 9, 18 и 27 от всеки месец
Вашият ангел пазител е тук, за да ви напомни да обръщате достатъчно внимание на себе си. Вие винаги сте на разположение за другите и често пренебрегвате вашите нужди. Смятате, че не е редно да се отпуснете и да живеете както ви се иска. И това ви създава определен дискомфорт. Не забравяйте, че вие сте най-важни. Щастието ви очаква, бъдете смели.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви