За разлика от готовите модели, които се произвеждат на партиди с един и същ от елементи и компоненти, мебелите по поръчка са уникални, практични и невероятно привлекателни естетически.

Трудно е да си представим модерно жилищно пространство без мебели. Те повишават комфорта, улесняват живота, а стаята става по-функционална. Достатъчно е да се свържете с надежден производител на удобни мебели, например, да предпочетете дивани по поръчка, които са напълно подходящи за вашите нужди!

Предимства на диваните по поръчка

Закупуването на дивани от производителя ви позволява да получите не само красив, но и висококачествен продукт с дълъг експлоатационен живот. С помощта на такъв диван можете ефективно да зонирате пространството, да поставите акценти, да подчертаете избраното интериорно стилово решение. В хола диванът може да служи и като допълнително легло.

Изработката на дивани по индивидуални размери и други критерии позволява да се удовлетворят всякакви заявки и желания. Evrika.bg предлага богата гама от десени, текстури и нюанси, както и креативен дизайн на модели, като се вземат предвид желанията на клиента и интериорните особености. Диван, направен за единична стая, ще се впише органично в съществуващото интериорно решение и няма да създава пречки при движение.

Нека отбележим някои от най-големите предимства при избора на дивани по поръчка:

Неограничен избор на форми, модели, аксесоари, цветове и текстури

  • Уместността на мебелите, направени индивидуално „от нулата“, е свързана с възможността за получаване на диван с необходимия размер и форма, в зависимост от параметрите и оформлението на стаята
  • Само диван, изработен по поръчка, може да подобри функционалността, комфорта и визуалната привлекателност на скромна спалня или всекидневна
  • Достъпна цена, която наистина не надвишава цените за готови модели, ви позволява да получите продукт с необходимия размер, цвят и функционалност
  • Безспорно предимство е индивидуалността на всеки модел, направен в единствен вариант за вас

При поръчка имате възможност да участвате в процеса на създаване на вашия диван, да изразите ясно своите желания, да изберете цвета и текстурата на материала за тапицерията. Експертите ще ви дадат компетентни съвети и препоръки за избора на основните параметри на продукта и правилата за грижа за него.

В основата на всеки модел, изработен по поръчка, стоят индивидуално проектирани чертежи, което говори за ексклузивността и абсолютната оригиналност на всеки продукт.

За производството дивани се използват само висококачествени материали и обков.

Защо диваните по поръчка са най-доброто решение?

Ако прав или заоблен просторен диван е подходящ в просторна всекидневна, тогава в малка стая можете да закупите компактен функционален трансформатор с вътрешни чекмеджета за бельо. Особено актуални са моделите мека мебел в стаи с нестандартно оформление, когато има нужда, например, да се „побере“ диван в някоя конкретна ниша с определени размери.

Производството на дивани по поръчка винаги започва с разработването на скица. На този етап дизайнерът отчита максимално желанията на клиента, помага при избора на цвета и формата, така че те да се впишат перфектно във вече съществуващия интериор. Всички мебели могат да бъдат изпълнени в същия стил, какъвто е целият ви хол или друго помещение, в което възнамерявате да позиционирате дивана си.

За разлика от серийните модели, меката мебел от производителя се изработва, като се вземат предвид антропометричните параметри на клиента и неговия начин на живот. Това е много важно. Така диванът се оказва възможно най-практичният, ергономичен, надежден и удобен. На етапа на проектиране проектантът взаимодейства тясно с клиента, прави промени в проекта и предлага най-добрите решения, за да отговорят напълно на специфичните нужди.

Индивидуалното производство на дивани по поръчка на Мебели Еврика гарантира надеждността на получената конструкция, нейната здравина и дълъг експлоатационен живот. Ще се радвате дълги години на вашия удобен, ергономичен, красив и единствен по рода си диван!

 

 

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви