Линейка
В болница след катастрофи

Млад шофьор, пътничка в автобус и мотоциклетист са ранени в катастрофи само за вчерашния ден, съобщиха от полицията.

На 21 юни около 10.08 ч. на кръговото кръстовище на бургаските улици „Стефан Стамболов“ и „Професор Яким Якимов“, влекач „МАН“ с прикачено полуремарке, с шуменска регистрация, управляван от 50-годишен мъж от Шумен, навлизайки от бул. „Проф. Яким Якимов“ в кръговото кръстовище, отнема предимството и блъска странично правомерно движещия се лек автомобил „Мерцедес“, с бургаска регистрация. Автомобилът е управляван от 19-годишен бургазлия, който с контузия на гръдния кош, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение.

Около 15.00 ч. на пътя Бургас – Созопол, в посока Созопол / отбивката за кв. „Крайморие“/, автобус „Мерцедес Туризмо“, със софийска регистрация, управляван от 59-годишен софиянец, преминава през неравност на пътя. Стоящата права и нямаща никаква опора 73-годишна пътничка от София паднала на пода в автобуса. Жената е настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас с компресионна фрактура на прешлен, без опасност за живота.

Около 21.30 ч. на пътя Бургас – Варна, поради загуба на контрол, самостоятелно катастрофира, блъскайки се в крайпътната мантинела мотоциклет „БМВ“, с бургаска регистрация, управляван от 31-годишен бургазлия, който с контузия на левия лакет и лявото коляно, е прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение без опасност за живота.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви