Игра за двама

Културна организация „Арт ателие” и ПК „АЖУР ПИКО” Представят „ИГРА ЗА ДВАМА” С участието на: Стефани Ивайло и Александър Кадиев Автор – Иво Сиромахов, Режисьор – Златомир Молдовански, Сценограф – Ивелина Минева, Музикално оформление – Стефан Здравески ИГРА ЗА ДВАМА е комедия за разминаванията и недоразуменията в отношенията между мъжете и жените.

Актьорите Стефани Ивайло и Александър Кадиев влизат в 16 различни роли на хора от нашето съвремие – телевизионни водещи, плеймейтки, фолкпевици, търговци, интелектуалци, астролози, патриоти…

Авторът Иво Сиромахов разказва с ирония и усмивка историите на няколко двойки, които изпадат в абсурдни ситуации, търсейки любов, разбиране, пари или известност. В „ИГРА ЗА ДВАМА” зрителите ще надникнат в кухнята на театъра, за да видят как се подготвя едно представление.

Пред погледа на публиката актьорите влизат от една роля в друга, сменят различни образи, въвеждат ни в процеса на създаване на спектакъла. Защото животът е игра, в която всички ние участваме.

Важното е да го правим с усмивка. ПРЕДСТАВЛЕНИЕТО ЩЕ СЕ ИГРАЕ НА 12 ЮЛИ ОТ 19.30ч. В ЗАЛА „ТОНЧО РУСЕВ” НА КУЛТУРЕН ДОМ НХК. БИЛЕТИ СЕ ПРОДАВАТ НА КАСАТА НА „ЧАСОВНИКА” . ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И РЕЗЕРВАЦИЯ ТЕЛ. 0894/898-098-МАРУСЯ РУСЕВА- /ОРГАНИЗАТОР АРТ АТЕЛИЕ/.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви