Две горещи музикални събития ще зарадват феновете на Галена и Меди (на 23 юли) и Преслава и сръбската изпълнителка Теа Тайрович (на 19 август) в разгара на лятото в Созопол. На 23 юли “Арена Созопол” ще посрещне на сцената си обичаните Галена и Меди, а на 19 август стадионът ще бъде огласен от хитовете на Преслава и Теа Тайрович от Сърбия.

Билети за двете събития вече се продават в системата на Ticketportal.bg и техните партньори – бензиностанции OMV, книжарници Booktrading и Office1Superstore в цялата страна. Цената им е от 20 до 40 лв. Началото на концертите е от 20:00 часа.

На 23 юли на стадион “Арена Созопол” ще стъпят последователно Меди и Галена. Галена е огън и стихия на сцената, известна с най-веселите и запомнящи се партита. Хамелеон в българската мода и една от най-успешните певици у нас.

Едни от най-големите й хитове са: “ВНЛ”, “Ти не си за мен”, “Къде беше ти”, “Скандал”, “Феноменален”, “100 живота”, “Добре ли си”, “Знам диагнозата”, “Тихо ми пази“, “Твоите очи”, “Кой” , “Хавана Тропикана” и много други.

Меди е най-актуалният мъжки глас в българската поп-фолк музика през последните години. С докосващия си и мелодичен глас той бързо вдига публиката на крака. Автор е на едни от най-големите си хитове – “Да си тук”, “Само да те питам”, “Не, Мерси”.

На 19 август точно в 20:00 ч. на сцената в Созопол ще стъпи младата и прекрасна сръбска изпълнителка Теа Тайрович, а веднага след това сцената ще превземе фурията Преслава. Тя е едно от най-силните имена в българската музика през последните две десетилетия.

С уникален глас и харизма тя с лекота да покорява сърцата на публиката. Едни от най-изестните й хитове са: “Лъжа е”, “Водка с утеха”, “Дяволско желание”, “От мен питието”, “Пишо го неуспешно, “Да гори в любов”, “Пиян”, “Мойто слабо място”, “Новата ти”, “Нямам право, “Беден в сърцето”, “Нямаш сърце” и много други.

Теа Тайрович е сръбска поп-фолк певица с плътен и запомнящ се глас, а и със страхотни танцови умения.

Придобива популярност по време на музикалното състезание „Zvezde Granda“, а през 2017 г. прави дует с Краля на сръбската музика – Шабан Шаулич. Позната е на българската публика с хитовете си: “Hajde”, “Na Jednu Noc”, Otkad Tebe Znam” и др.

Тук можете да следите актуална информация за концертa на Галена и Меди на 23 юли и Преслава и Теа Тайрович на 19 август в “Арена Созопол”.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви