С филми като двата за Шерлок Холмс с Робърт Дауни Джуниър в главната роля, Гай Ричи си е заслужил правото феновете на киното да се вълнуват, когато стане ясно, че е поел ново предизвикателство.

Според Deadline, Ричи ще се нагърби с отговорността да режисира игрален филм за Херкулес. Той ще е римейк и ще е базиран на анимацията от 1997 г., която едва ли има дете, което да не е гледало поне един път.

Към момента няма информация кой ще влезе в главната роля – тази на Херкулес, но пък знаем някои други детайли. Като например, че братята Русо, отговорни за блокбъстъри като „Отмъстителите: Краят“, ще са сред основните продуценти чрез компанията си AGBO.

Към момента Disney разполагат с работна версия на сценарий, дело на Дейв Калахам („Шан-Чи и Легендата за десетте пръстена“), като търсят усилено сценаристи, които да доразвият историята.

Припомняме, че през 2019 г. Гай Ричи режисира друга игрална адаптация за Disney – „Аладин“, която събра над 1 милиард долара от бокс офиса. „Херкулес“ ще е поредната игрална адаптация, която се подготвя.

Като преди него по кината ще видим игралните версии на „Снежанка и седемте джуджета“, както и на „Малката русалка“.

lifestyle.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви