Костадин Костадинов
Костадин Костадинов

„ Когато през 2013 г. започна Майданът в Украйна, огромното мнозинство от украинците подцениха случващото се и после платиха огромна цена. Държавата им беше вкарана в гражданска война и започна да се разпада, като всичко това донесе много мъки и страдания на целия украински народ.

Днес американците, които продуцираха събитията в Киев, подготвят същия сценарий и за България. Миналата седмица те се опитаха да подпалят Майдан и в София, като смятат да продължат и тази седмица“, заяви Костадин Костадинов за BurgasNews.

Според него и съпартийците му, от месеци правителството на Петков водило  убийствена политика, решенията му влияели  негативно на начина ни на живот. Цените главоломно скочили, а почти всеки българин е обзет от притеснения за своето физическо оцеляване. Костадинов обясни пред наш репортер, че  няколко месеца от парламентарната им група са били в страх, дали няма да ни въвлекат официално  в конвенционална война с незаконния износ на оръжие, което правителството прави и до днес.

Комисионите от този износ, който и днес продължавал,  влизали  в правителствените джобове.

Според Костадин Костадинов, на фона на всичко това се всявало разделение, а водещите му физически изразители  били  платени провокатори, които застрашавали както тези, сред които  заставали на уж случаен протест, така и онези, срещу които са насочени протестите.

 

„Ето защо утре и в сряда „Възраждане“ организира протест за премахване на чуждото колониално правителство. Протестът започва в 17 ч. пред Народното събрание. Призоваваме всеки българин, който не иска страната ни да бъде хвърлена в гражданска война и да бъде доунищожена от организираната престъпна група, известна като правителство, да дойде заедно с нас, за да покажем всички заедно, че България е наша, българска, а не на мафиотите, националните предатели и чуждите дипломати от други държави“, заяви Костадинов.

1 КОМЕНТАР

  1. Първата работата която трябва да направи Костадинов когато дойде на власт е да закрие министерството на външните работи.По три причини : Имаме си достатъчно вътрешни проблеми за оправяне. Дошло е време никой от вън да не ни казва ,какво да правим.И знае ли някой колко милиона харчим за издръжка на посолства,консулства и други по света . БЕЗСМИСЛЕНО.

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви