Бразилакустик

Верен на своята мисия да осигурява на Бургас и бургазлии ценни културни, музикални и развлекателни събития, Гранд хотел и СПА Приморец готви поредна изненада. Това лято публиката в морския град ще има възможност да се наслади на изпълненията на група „Бразилакустик“.

Под звездното небе в омайна лятна нощ, Бразилия ще оживее в Бургас чрез своята музика. Освен бутиков концерт, вечерта ще предложи на своите гости и вкусни изкушения и интересни изненади.

Кои са група „Бразилакустик“?

Бандата е създадена през 2007 г. от Димитър Семов и Павлета Семова. Към тях се присъединяват Стефан Стойков (китара), Веселин Веселинов-Еко (бас китара), Милен Кукошаров (пиано). Музиката, която създават заедно е толкова въздействаща и автентична, че година по-късно Павлета Семова получава покана да пее с бразилката Terese Cristina и група „Semente“ в рамките на фестивала на Бразилската култура във Варна. 2009 г. гласовитата млада дама вече е част от концертите на Fabiana Coza и бразилската джаз певица Ithamara Koorax.

„Бразилакустик“ е чест гост на различни клубове и фестивали в страната и чужбина, сред които: „Джаз-латино фест – Истанбул“ 2012 г.; „Джаз Фест Банско“; „Spirit of Burgas“; „Фестивал на Бразилската култура-Варнa“; „Блус Фест Бургас“; „Balchik classic days,“ „Пловдив Джаз Фест – 2015“ и други. Актуалният състав на групата включва: Павлета Семова – вокал , шейкър; Димитър Семов – барабани, перкусии; Чавдар Гочев – китара; Радослав Славчев – бас. Репертоарът на формацията включва авторски песни, както и песни на Elis Regina, A.Jobim, Maria Rita, Djavan и други.

Каква по-добра покана от тази?

Заповядайте да се включите в нощта, когато гореща Бразилия ще гостува на морски Бургас със своята незабравима музика и ритми. Очаквайте повече подробности за деня и часа на срещата. Мястото е ясно: градината на символа на гостоприемството на Бургас – Гранд хотел и СПА Приморец.

За повече информация и резервации: 0877 850 001

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви