Брадли Купър е бил пристрастен към кокаина в началото на своите 20 години и имал големи проблеми с намирането на приятелка. За това разказа самият той в подкаст в онлайн шоуто „SmartLes“, водено от Джейсън Бейтман, Уил Арнет и Шон Хейс.

Пътят към славата не винаги е бил толкова бляскав, разкри Купър.

Талантът и красотата, които притежава, не му давали желаното самочувствие и в началото на двадесетте си години се чувствал изключително несигурен и дори депресиран. Проблемите започнали, след като той завършил Нюйоркското училище по драма и започнал да получава роли.

„Бях толкова изгубен и бях пристрастен към кокаина“, каза актьорът.

Поглеждайки назад към миналото си, Брадли каза, че хубавото на всичко това е, че всичко се е случило, когато той е бил все още изключително млад и преди да започнат по-сериозните роли в кариерата му, а това се е случило на 29-годишна възраст.

Въпреки че днес с красотата и външния си вид разбива женски сърца по целия свят, холивудският актьор разкри, че не винаги е било така и е имало период, в който жените не са го харесвали.

„Премествайки се в Лос Анджелис, се почувствах сякаш отново съм в гимназията. Не можех да отида в нито един клуб, нито едно момиче не ме харесваше… Бях депресиран“, каза Купър.

Агонията и проблемите с наркотиците и алкохола, с които се сблъсква, се случват преди филма „Последният ергенски запой“, заснет през 2009 г. и донесъл му световна слава. По това време той вече е на 36 години.

vesti.bg

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви