Карта, избрана от вас, ще ви покаже бъдещето
Карта, избрана от вас, ще ви покаже бъдещето

Още в древността хората са се опитвали да отгатнат какво ги очаква в бъдеще. Желанието да разбере какво му предстои съпровожда човек през целия му живот. Един от най-популярните начини за определяне на бъдещето е гаданието с карти таро. Тази колода е разработена така, че резултатът да е изключително точен. Гаданието съществува от векове. Предлагаме да използвате мъдростта на вековете, за да разберете какво ви предстои! Трябва да изберете една карта от представените. Ще разберете какво ви очаква в личния ви живот.

Карта № 1 „Девет пентакли“
Вашият избор показва желание за материално благополучие. Мечтаете да срещнете сродната си душа, но не можете да спрете да мислите за забогатяване. Трудно ви е да намерите баланс между чувства и амбиции.

Ако искате да бъдете истински щастливи, не мислите само за финанси. Разбира се, материалното благополучие е важно за всяко семейство, но не бива да бъде негова основа. Научете се да правите компромиси за себе си и за вашата половинка.

Карта номер 2 “Отшелник”
Това е образ, който показва мъдрост, стремеж към знание, но и самота. Вероятно искате да обмислите всичко, което ви притеснява. За да направите това, трябва да сте сами.

Вие сте обременени от настоящата връзка, защото не сте сигурни в партньора. Може би всъщност си струва раздялата – временно или завинаги. Самотата ще ви помогне да разберете как наистина се чувствате. Ако любовта не е угаснала, винаги можете да я върнете.

Карта №3 „Четворка жезли“

Почти сте близо до идеала. Имате еднакво развити физически и духовни качества. Следователно, отношенията със сродната ви душа се развиват, точно както трябва.

Вие се разбирате добре, защото искате едно и също нещо. Ако не сте създали семейство, сега е моментът да помислите за това.

Карта №4 „Паж чаши“
Мечтаете за силни чувства, за романтика и страст едновременно. Най-вероятно все още не сте узрели за истинска връзка с увереност в партньора си.

Представяте си някакъв идеал, но не виждате какъв човек всъщност е наблизо. Трудно ви е да възприемете неговите реални предимства и недостатъци.

Надяваме се, че картите са ви помогнали да разберете по-добре отношенията си с вашата половинка. Но не се обезкуражавайте, ако нещо не ви е допаднало! Помнете, че всичко зависи от вас и действайте така, както ви диктува сърцето!

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви