Костадин Костадинов
Костадин Костадинов

След оттеглянето на ИТН от управляващата коалиция, идеята за нови избори става все по-реална. От ГЕРБ, ДПС и Възраждане  са категорични  – „Нужни са предсрочни избори“. Според президентът Радев и останалите парламентарни групи е нужно обединение, защото предсрочни избори само ще задълбочат и усложнят още повече положението на страната ни.

Репортер на BurgasNews направи опит да се свърже със вицепремиера Калина Константинова, но безуспешно.

В редакцията на сайта се обади лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов за да ни уведоми за категоричността на патриотите да се ходи на предсрочни избори.

„Най-доброто решение в момента е правителството да подаде оставка. Още в началото на мандата му беше ясно, че четворната коалиция е порочно зачената и обединена само и единствено от интереси. Правителството със своите решения показва от първия ден, че не мисли за българския народ. Ето защо най-доброто решение е то да се оттегли, за да

започнат да се решават кризите, създадени от самото правителство. Отиваме на нови избори, в което няма нищо страшно. Напротив, това е най- правилното към момента и ще подейства като лекарство за оздравяването от политическата криза“, обяви Костадинов пред репортер на BurgasNews.

Само падане на правителството, според Костадинов,  щяло да доведе до вземане и прилагане на адекватни политически решения за справяне с кризите.

„Всякакви палиативни мерки като правителство на малцинството, кражба на депутати от една партия, които да подкрепят друга, договорки с ГЕРБ и ДПС, засилват агонията, показват деградацията на българското управление и ни връщат обратно в 90-те години, в безвремието на Беров. Само че сега сме в безвремието, агонията и деградацията на Петков“, заключи Костадинов

Оставете отговор

Please enter your comment!
Моля въведете името ви